8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Γιουρόπα Λιγκ: «Καθάρισαν» Τσέλσι, Νάπολι, έμπλεξαν Σεβίλλη και Άρσεναλ

Γιουρόπα Λιγκ: «Καθάρισαν» Τσέλσι, Νάπολι, έμπλεξαν Σεβίλλη και Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2019 00:54
Τσέλσι, Νάπολι και Βιγιαρεάλ έκαναν τεράστιο βήμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ αντίθετα Σεβίλλη και Άρσεναλ έμπλεξαν και ψάχνουν ανατροπή στη ρεβάνς.

Η Τσέλσι δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου, παίρνοντας άνετη νίκη με 3-0 στο Λονδίνο. Το 1-0 έγινε στο 17’ με τον Πέδρο έπειτα από τρομερό τακουνάκι του Ζιρού, ενώ στο 64’ ο Γουίλιαν διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η Ντιναμό δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις, ωστόσο στο 34’ φωνάζει για πέναλτι που δεν τις δόθηκε σε χέρι του Αλόνσο. Η Τσέλσι είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο 90’ πέτυχε και τρίτο τέρμα με όμορφο πλασέ του Οντόι.Νίκη με το ίδιο σκορ και για την Νάπολι, η οποία επικράτησε με 3-0 της Σάλτσμπουργκ στην Ιταλία. Τα πάντα τελείωσαν από πολύ νωρίς, αφού στο 10’ ο Μίλικ ευστόχησε στο τετ-α-τετ μετά την κάθετη του Μέρτενς, ενώ στο 18’ ο Ρουίθ διπλασίασε το σκορ με ωραίο σουτ. Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ονγκουενέ υπέπεσε σε αυτογκόλ για το 3-0 (58’) που έμεινε ως το φινάλε.

Με το ενάμιση πόδι στους «8» βρίσκεται και η Βιγιαρεάλ μετά το «διπλό» με 3-1 στην έδρα της Ζενίτ. Οι Ισπανοί προηγήθηκαν στο 33’ με τον Ιμπόρα, είδαν την αντίπαλο τους να ισοφαρίζει άμεσα με τον Αζμούν (35’) όμως δεν πτοήθηκαν και στην επανάληψη «καθάρισαν» το παιχνίδι με τους Μορένο (64’) και Μανού (71’).

Δυσκόλεψε το έργο της Σεβίλλης μετά το ισόπαλο 2-2 στην Ισπανία απέναντι στη Σλάβια Πράγας. Οι Ανδαλουσιανοί προηγήθηκαν μόλις στα 24 δευτερόλεπτα με τον Μπεν Γιεντέρ, όμως η Σλάβια ισοφάρισε στο 25’ με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Στοχ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα με όμορφο γκολ του Μουνίρ (28’) όμως στο 39’ ο Κραλ πέτυχε το πιο… κουφό γκολ της βραδιάς, αφού ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβε πως βρήκε δίχτυα με το κεφάλι. Η πίεση της Σεβίλλης στο δεύτερο μέρος αποδείχθηκε άκαρπη και έτσι πηγαίνει με μειονέκτημα στη ρεβάνς της Πράγας.

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Άρσεναλ μετά την ήττα με 3-1 από την Ρεν στη Γαλλία. Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν στο 4’ με τον Ιβόμπι και πίεζαν για ένα δεύτερο γκολ όμως στο 41’ ο Παπασταθόπουλος αποβλήθηκε με αυστηρή δεύτερη κίτρινη και οι ισορροπίες άλλαξαν. Οι Γάλλοι ισοφάρισαν στο 42’ με τον Μπουριζό και στην επανάληψη πήραν τη νίκη με τα γκολ των Μονρεάλ (65’ αυτ.) και Σαρ (88’).

Μικρό σκορ πρόκρισης απέκτησε η Βαλένθια, η οποία κέρδισε με 2-1 την Κράσνονταρ στο «Μεστάγια». Οι «νυχτερίδες» ήταν κυρίαρχες στο πρώτο μέρος όπου και προηγήθηκαν νωρίς με 2-0 χάρη στα γκολ του Ροντρίγκο (12’, 24’) όμως στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους, μείωσαν στο 63’΄με τον Κλάεσον και είχαν στιγμές για να φύγουν με σκορ πρόκρισης από την Ισπανία.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ με πέναλτι του Πέτκοβιτς (38’) κέρδισε με 1-0 την Μπενφίκα και απέκτησε σκορ πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς στο «Ντα Λουζ», ενώ Άιντραχτ και Ίντερ «κόλλησαν» στο 0-0 στη Φρανκφούρτη και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του Μιλάνου.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες