1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Γιουρόπα Λιγκ: Ήττα… μισός αποκλεισμός για ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Ήττα… μισός αποκλεισμός για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2018 22:01
Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε απογοήτευση εμφάνιση στην Ουγγαρία, ηττήθηκε με 1-0 από την Βίντι και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Μιλάνοφ (50’) το γκολ για τους γηπεδούχους, που πέρασαν στην 2η θέση.

Για ένα ακόμα παιχνίδι με τη Βίντι, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε για 2η φορά από την ουγγρική ομάδα, αυτή τη φορά με 1-0 στη Βουδαπέστη. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» περιορίστηκε σε φλύαρη κατοχή καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πλέον βρίσκεται σε δυσμενής θέση όσον αφορά την πρόκριση. Ενδεικτικό ότι αν δεν πάρει τουλάχιστον το βαθμό στο Λονδίνο με την Τσέλσι την επόμενη αγωνιστική αποκλείεται και μαθηματικά από τη συνέχεια.Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους αλλά αδυνατούσε να διασπάσει την άψογα στημένη αμυντικά Βίντι. Μια άστοχη κεφαλιά του Κρέσπο μετά από κόρνερ του Ελ Καντουρί στο 16’ ήταν η μοναδική φάση του «Δικεφάλου», που τελείωσε το πρώτο 45λεπτο χωρίς τελική στο στόχο. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι απείλησαν μονάχα στο 45+1’ με δύο σουτ του Μιλάνοφ, χωρίς όμως να ανησυχούν τον Πασχαλάκη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για την Βίντι, η οποία προηγήθηκε στο 50ο λεπτό, εκμεταλλευόμενη το διπλό λάθος του Βέρνμπλουμ. Ο Σουηδός έκανε λανθασμένη πάσα στον Πρίγιοβιτς, ο Βινίσιους έκλεψε την μπάλα, ο Στοπίρα έκανε την σέντρα και ο Μιλάνοφ με κεφαλιά (τον χάνει ο Βέρνμπλουμ) έκανε το 1-0.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν 40 λεπτά στη διάθεση τους για να απαντήσουν, ο Λουτσέσκου έριξε στο ματς τους Μπισεσβαρ, Άκπομ και Ουάρντα, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν.

Η Βίντι ήταν εξαιρετικά στημένη και οι Θεσσαλονικείς έγιναν απειλητικοί μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο, χωρίς όμως να δημιουργούν τη κλασική ευκαιρία. Στο 84’ το σουτ του Μπίσεσβαρ κόντραρε στους αμυντικούς, ενώ στο 90+1’ ο Βέρνμπλουμ βρέθηκε σε καλή θέση για γκολ όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 90+3’ το ανάποδο ψαλίδι του Μάτος δεν είχε τύχη και το 1-0 υπέρ της Βίντι έμεινε ως το φινάλε.

Bίντι (Μ. Νίκολιτς): Κόβατσικ, Φιόλα, Γιουχάς, Βινίσιους, Στοπιρά, Πάτκαϊ, Νεγκό, Χάντζιτς, Μιλάνοφ (58’ Νικόλοφ), Σέποβιτς (77’΄Χόντζιτς), Χιούστι (66’ Κόβακς).

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Βέρνμπλούμ, Σάχοφ, Λημνιός (60’ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί (63’ Άκπομ), Ζαμπά (70’ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς.

Η βαθμολογία:


1. Τσέλσι 12 (6-1)
2. Βίντι 6 (3-3)
3. ΠΑΟΚ 3 (4-5)
4. ΜΠΑΤΕ 3 (4-8)

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες