3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

 Πρέμιερ Λιγκ: Συνεχίζει ακάθεκτη η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Συνεχίζει ακάθεκτη η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/9/2018 19:06
Η Τσέλσι δυσκολεύτηκε για 72 λεπτά κόντρα στην πολυπρόσωπη άμυνα της Μπόρνμουθ ωστόσο οι αλλαγές του Σάρι (Πέδρο-Ζιρού) και η κλάση του Αζάρ επέτρεψαν στους «μπλε» να πάρουν τη νίκη (2-0) στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και να κάνουν το 4x4 στο πρωτάθλημα.

Έστω και δύσκολα η Τσέλσι έκαμψε την αντίσταση (2-1) της Μπόρνμουθ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και πανηγύρισε την 4η νίκη της μετά από ισάριθμες αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ. Τα «κεράσια» έστησαν… λεωφορείο μπροστά από την εστία τους, βάζοντας δύσκολα στην ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, ωστόσο η συνεργασία των νεοεισελθόντων Πέδρο και Ζιρού έφερε το 1-0 με τον Ισπανό (72’), για να έρθει στο 85’ ο Αζάρ να διαμορφώσει το τελικό 2-0.Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής στο πρώτο μέρος αλλά όχι ουσία στο παιχνίδι της, αφού οι παίκτες του Σάρι αδυνατούσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Μπέγκοβιτς. Οι φιλοξενούμενοι με διπλή ζώνη άμυνας και σωστές αλληλοκαλύψεις δεν άφησαν χώρους δράσης στους Λονδρέζους, οι οποίοι απείλησαν με αξιώσεις μονάχα στο φινάλε του πρώτου μέρους, έχοντας δοκάρι σε σουτ του Αλόνσο.

Ο Ισπανός μπακ «άγγιξε» ξανά το γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης (55’), όμως το σουτ του από θέση βολής δεν προβλημάτισε τον Μπέγκοβιτς. Τρία λεπτά μετά η Μπόρνμουθ έφτασε αυτή κοντά στο γκολ, όμως ο Άκε δεν κατάφερε εξ επαφής να σκοράρει μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Το παιχνίδι δεν έβγαινε στην Τσέλσι και από ένα σημείο υπήρξε αρκετή νευρικότητα, με τον Αλόνσο να γλιτώνει τη δεύτερη κίτρινη στο 68’, καθώς έσπρωξε παίκτη της Μπόρνμουθ προκειμένου να μην εκτελέσει γρήγορα πλάγιο. Ο Σάρι έριξε στο ματς τους Ζιρού και Πέδρο αντί του αρνητικού Μοράτα και του Γουίλιαν και οι δύο νεοεισελθόντες έδωσαν τη λύση στο 72’. Ο Γάλλος έδωσε έξυπνα στον Ισπανό και αυτός με ωραίο σουτ λίγο μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 1-0.

Η Μπόρνμουθ δεν κατάφερε να βρει απάντηση αφού στο 76’ ο Φρέιζερ βιάστηκε να εκτελέσει προ του Κέπα και το τελείωμα του ήταν απογοητευτικό. Η Τσέλσι έβρισκε περισσότερους χώρους και στο 85’ «κλείδωσε» το ματς με ωραίο διαγώνιο του Αζάρ μέσα από την περιοχή. Οι «μπλε» ζορίστηκαν ωστόσο έκαναν το 4x4 για 6η φορά στην ιστορία τους στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο στις τέσσερις από τις πέντε προηγούμενες περιπτώσεις. Τη μοναδική φορά που δεν στέφθηκαν πρωταθλητές, τερμάτισαν στην 2η θέση.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες