5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Μουντιάλ 2018: Με το… δεξί το Βέλγιο

Μουντιάλ 2018: Με το… δεξί το Βέλγιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2018 20:00
Ο Παναμάς ήταν ανταγωνιστικός για ένα ημίχρονο κόντρα στο Βέλγιο, ωστόσο στην επανάληψη οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν στη νίκη με 3-0 και ξεκίνησαν με το δεξί στο Μουντιάλ. Μέρτενς (47’) και Λουκάκου (69’, 75’) οι σκόρερ.

Σε μια μάχη Δαυίδ εναντίον Γολιάθ, ο Παναμάς το πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στο Βέλγιο, ωστόσο η ποιότητα των «κόκκινων διαβόλων» έκανε τη διαφορά. Ένα τρομερό γκολ του Μέρτενς στο ξεκίνημα της επανάληψης ανάγκασε τους «καναλέρος» να βγουν από το… καβούκι τους και ο Λουκάκου με δύο γκολ «καθάρισε» τη νίκη (3-0) για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.Το Βέλγιο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ για να πάρει από νωρίς κεφάλι στο σκορ. Ο γκολκίπερ του Παναμά έπιασε δουλειά από το ξεκίνημα, αποκρούοντας τα σουτ των Καράσκο (6’) και Μέρτενς (7’), ενώ στο 11’ ο Αζάρ αστόχησε από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή. Δέκα λεπτά μετά (21’) ο Τόρες πήρε τη… μπουκιά από το στόμα του Λουκάκου που ήταν έτοιμος να σκοράρει σε κενή εστία, ενώ στο 37’ ο Πενέδο απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Αζάρ μέσα από την περιοχή, κρατώντας το 0-0 ως το ημίχρονο.

Ότι δεν κατάφερε στα πρώτα 45λεπτά το Βέλγιο, το πέτυχε στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Μέρτενς (47’). Ο άσος της Νάπολι, με τρομερό μονοκόμματο σουτ από τα πλάγια της περιοχής, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Πενέδο, «γράφοντας» το 1-0. Ο Παναμάς θα μπορούσε να απαντήσει άμεσα, έχοντας χαμένο τετ-α-τετ με τον Μουρίγιο (54’), ενώ το σουτ του Μπαρσένας στο 58’ πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κουρτουά.

Μετά το 60’ το Βέλγιο κέρδισε ξανά μέτρα στο γήπεδο και στο 69’ έφτασε σε δεύτερο τέρμα. Ο Ντε Μπρόινε έβγαλε τρομερή σέντρα με το εξωτερικό στον Λουκάκου, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά διπλασίασε το σκορ της ομάδας του. Τα πάντα τελείωσαν στο 75’ όταν μετά από αντεπίθεση, ο Αζάρ έβγαλε σε τετ-α-τετ τον σέντερ φορ της Γιουνάιτεντ και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το τελικό 3-0.

Βέλγιο (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Βερτόνγκεν, Αλντερβάιρελντ, Μπογιάτα, Μενιέ, Βίτσελ (90' Τσαντλί), Ντε Μπρόινε, Καράσκο (72' Ντεμπελέ), Αζάρ, Μέρτενς, Λουκάκου

Παναμάς (Ερνάν Νταρίο Γκόμες): Πενέδο, Μουρίγιο, Εσκομπάρ, Τόρες, Γκόμες, Πέρες (80' Τεχάδα), Μπαρσένας (63' Γκ. Τόρες), Κούπερ, Ντέιβις, Γκοδόι, Ροδρίγκες (63' Ντίας).

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες