12

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Φαβορί για τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μάρτινς

Φαβορί για τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μάρτινς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/4/2018 01:43
Ο Πέδρο Μάρτινς είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο του Ολυμπιακού, με τις πληροφορίες από την Πορτογαλία να κάνουν λόγο για μικρολεπτομέρειες που δεν θα είναι αρκετές ώστε να χαλάσει το «deal».

Από την Ιβηρική Χερσόνησο και συγκεκριμένα από την Πορτογαλία θα προέρχεται -όπως όλα δείχνουν- ο διάδοχος του Όσκαρ Γκαρθία στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού! Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Πορτογαλία, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Πέδρο Μάρτινς και δεν αποκλείεται να υπάρχουν άμεσες εξελίξεις.Ο 47χρονος αποτελούσε εξ αρχής τον «Νο1» στόχο των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι φέρεται ότι του έχουν προτείνει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια. Να σημειωθεί ότι ο Πορτογάλος τεχνικός, που αποτελούσε στόχο του Ολυμπιακού και την περασμένη σεζόν, είναι free agent από τον Φεβρουάριο, όταν αποχώρησε από την Γκιμαράες μετά τη βαριά ήττα με 5-0 από την Μπράγκα.

Ποιος είναι ο Πέδρο Μάρτινς

Ο Μάρτινς έκανε τα πρώτα του βήμα στην προπονητική στους πάγκους των Ουνιάο Λάμας, Λουρόσα, Εσπίνιο και της β' ομάδας της Μαρίτιμο, προτού αναλάβει την πρώτη ομάδα το 2010. Μετά από μια μέτρια πρώτη χρονιά, κατάφερε να βγάλει την ομάδα στην 5η θέση και στην έξοδο στην Ευρώπη. Στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ απέκλεισε μεταξύ άλλων τον Αστέρα Τρίπολης και οδήγησε τον σύλλογο στους ομίλους για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και το 2014 αποχώρησε για λογαριασμό της Ρίο Άβε. Την πρώτη χρονιά δεν πέτυχε κάτι αξιοσημείωτο, ωστόσο την επόμενη οδήγησε την ομάδα στην 6η θέση και στην έξοδο στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Το καλοκαίρι του 2016 υπέγραψε στην Γκιμαράες και παρά το μικρό μπάτζετ οδήγησε την ομάδα μέχρι την 4η θέση της βαθμολογίας του πορτογαλικού πρωταθλήματος, πίσω μόνο από τα πολύ ηχηρά ονόματα της χώρας (Πόρτο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπενφίκα) και ως τον τελικό του Κυπέλλου.

Ωστόσο η φετινή σεζόν της Γκιμαράες δεν θύμιζε σε κανένα σημείο την περσινή ονειρική χρονιά. Η ομάδα περιορίζονταν στη μέση της βαθμολογίας ενώ αποκλείστηκε ως 4η στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η ντροπιαστική ήττα με 5-0 από την Μπράγκα στα τέλη Φεβρουαρίου αποτέλεσε το τελευταίο παιχνίδι του Μάρτινς στον πάγκο του συλλόγου, με τον Ζοζέ Πεσέιρο να παίρνει τη θέση του.

Στα αξιοσημείωτα πως ο Ίβηρας τεχνικός έγραψε ιστορία τον Σεπτέμβριο στο παιχνίδι της Γκιμαράες με την Σπόρτινγκ αφού έγινε ο πρώτος προπονητής ευρωπαϊκής ομάδας που παρέταξε ενδεκάδα χωρίς Ευρωπαίο παίκτη στη σύνθεση της.

Αρέσκεται να στήνει την ομάδα του με σχηματισμό 4-2-3-1, ενώ στη θητεία του στην Ρίο Άβε προτιμούσε το 4-3-3. Στην ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε ως αμυντικός μέσος με τις φανέλες των Φεϊρένσε, Γκιμαράες, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μποαβίστα, Σάντα Κλάρα και Αλβέρσα.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες