Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Σούπερ Λιγκ: Έσωσε το βαθμό στο 87’ ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Έσωσε το βαθμό στο 87’ ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2018 21:33
Με γκολάρα του Λουντ στο 87’ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 1-1 τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο και έμεινε ζωντανός στη μάχη για την πεντάδα. Προηγήθηκαν με Μανιά (69’) οι Αρκάδες, που είχαν σημαντική στιγμή στο 90’ για το 1-2.

Μια εβδομάδα μετά τον παλικαρίσιο βαθμό στο «Καραϊσκάκη», ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σκούρα απέναντι στον πολύ καλό Αστέρα, ωστόσο το σουτ-οβίδα του Λουντ στο 87’ χάρισε στους «πράσινους» την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 στη Λεωφόρο. Το «τριφύλλι» έμεινε αήττητο σε επίσημους αγώνες κόντρα στους Αρκάδες (8-6-0) και παρέμεινε ζωντανό στη μάχη για την πεντάδα. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν τον Πανιώνιο στην 5η θέση.Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο 12ο λεπτό θα μπορούσε να προηγηθεί εάν ο Σκουλάς έδινε πέναλτι σε χέρι του Μουνάφο εντός περιοχής. Ο διαιτητής του Συνδέσμου Θεσσαλίας έκρινε ότι ήταν ακούσιο και άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί. Γενικότερα ο Σκουλάς εκνεύρισε την εξέδρα με τα σφυρίγματα του, αφού άφησε ατιμώρητο τον Πασαλίδη σε επικίνδυνη απώθηση στον Μουνιέ, ενώ σφύριξε το φινάλε του πρώτου μέρους παρότι ο Ινσούα ήταν έτοιμος να σουτάρει έξω από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι αδυνατούσαν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις στο πρώτο μέρος και η μοναδική καλή τους στιγμή ήρθε στο 23’, όταν ο Δώνης αστόχησε με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έπειτα από γέμισμα του Λουντ. Στον αντίποδα, ο Αστέρας πατούσε καλύτερα στο πρώτο μέρος, έχοντας τρεις σημαντικές στιγμές για να προηγηθεί. Στο 3’ ο Μανιάς δεν μπόρεσε να κάνει το πλασέ από τη μικρή περιοχή έπειτα από σέντρα του Τσιλιανίδη, ενώ στο 26’ ο Πασαλίδης δεν εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη έξοδο του Διούση σε φάουλ του Τσιλιανίδη, αστοχώντας με κεφαλιά σε κενή εστία. Δέκα λεπτά μετά, ο Τόνσο έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, με τη μπάλα να αγγίζει το δεξί δοκάρι.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου αλλά ο Χατζηγιοβάνης δεν έκανε σωστή τελική επιλογή τόσο στο 48’ που δεν βγήκε γεμάτη μπάλα μέσα στην περιοχή, όσο και στο 53’ όταν αστόχησε με κεφαλιά παρότι βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή. Ο Αστέρας απάντησε στις ευκαιρίες με σουτ του Τόνσο (55’) έξω από τη μικρή περιοχή, όμως ο Γιόχανσον με σωτήριο τάκλιν κράτησε το μηδέν.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του «τριφυλλιού» ήρθε στο 64’ όταν από γύρισμα του Λουντ, ο Δώνης έκανε το πλασέ από το ύψος του πέναλτι, όμως ο Αθανασιάδης κράτησε το μηδέν. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να προηγηθούν και το πλήρωσαν στο 69’. Ο Γιαννούλης έκανε ανενόχλητος τη σέντρα από τα αριστερά, ο Αυλωνίτης έχασε τον Μανιά και ο φορ του Αστέρα με κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι έβαλε μπροστά τους Αρκάδες.

Ο Ουζουνίδης έριξε στο ματς τον Μολίνς και ο Παναθηναϊκός «άγγιξε» την ισοφάριση στο 77’, με τον Μουνιέ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι με ανάποδο ψαλίδι. Τη λύση για τους «πράσινους» έδωσε ο Λουντ στο 87’ ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1 με τρομερό βολέ εντός περιοχής. Ο Αστέρας θα μπορούσε να απαντήσει στο 90’, όμως ο Διούδης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Τόνσο έξω από την περιοχή. Το 1-1 έμεινε ως το φινάλε και οι δύο ομάδες έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν τον Πανιώνιο στην 5η θέση.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες