Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα στο Τορίνο η Τότεναμ!

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα στο Τορίνο η Τότεναμ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/2/2018 23:44
Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 8’, η Τότεναμ ισοφάρισε σε 2-2 την Γιουβέντους στο Τορίνο και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο γκολ αλλά και χαμένο πέναλτι ο Ιγκουαΐν (2’, 8’), ισοφάρισαν με Κέιν (35’) και Έρικσεν (72’) οι «πετεινοί».

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο Τορίνο, η Τότεναμ πλήρωσε το νωθρό της ξεκίνημα και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Γιουβέντους, ωστόσο στη συνέχεια πήρε τον έλεγχο του αγώνα, απέσπασε πανάξια ισοπαλία (2-2) και έγινε το φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν γίνονταν για την Γιουβέντους, η οποία απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών. Στο 2’ ο Πιάνιτς εκτέλεσε φάουλ με πάσα προς τον Ιγκουαΐν, ο οποίος με γυριστό απευθείας σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Έξι λεπτά μετά, ο Ντέιβις ανέτρεψε τον Μπερναντέσκι στην περιοχή και ο Ιγκουαΐν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διπλασίασε το σκορ της ομάδας του.

Μετά το 2-0 η Γιουβέντους έδωσε μέτρα στην Τότεναμ, που στο 26’ έφτασε μια «ανάσα» από το 2-1. Μετά από σέντρα από τα αριστερά, ο Κέιν πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά λίγο έξω από τη μικρή περιοχή όμως ο Μπουφόν με σωτήρια επέμβαση κράτησε το μηδέν. Στο 30’ η Γιουβέντους έφυγε στην αντεπίθεση με Πιάνιτς και Ιγκουαΐν, όμως το σουτ του Αργεντινού από το ύψος του πέναλτι πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 32’ ο Μπουφόν απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα το σουτ του Κέιν μέσα από την περιοχή, όμως τρία λεπτά μετά (35’) ο Άγγλος πήρε το… αίμα του πίσω, μειώνοντας σε 2-1. Ο Άλι έβγαλε εξαιρετική πάσα για τον Κέιν, αυτός απέφυγε τον Μπουφόν και με εύστοχο πλασέ παραβίασε την εστία της Γιουβέντους στην έδρα της μετά από 826 αγωνιστικά λεπτά.

Η «Γηραιά Κυρία» θα μπορούσε να απαντήσει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, κερδίζοντας πέναλτι σε ανατροπή του Ντάγκλας Κόστα από τον Οριέ. Ο Ιγκουαΐν ανέλαβε ξανά την εκτέλεση αλλά αυτή τη φορά δεν ευστόχησε, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Η Γιουβέντους προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο μέρος, ωστόσο ο Γιορίς αντέδρασε σωστά τόσο στο σουτ του Μπερναντέκσι (57’) όσο και στην κεφαλιά του Ιγκουαΐν μέσα από την περιοχή (58’). Η Τότεναμ απάντησε στο 70’ με μακρινό σουτ του Κέιν, αναγκάζοντας τον Μπουφόν σε δύσκολη επέμβαση. Δύο λεπτά μετά όμως, ο Ιταλός πορτιέρο δεν αντέδρασε σωστά σε απευθείας φάουλ του Έρικσεν, με τον Δανό άσο να φέρνει το σκορ στα ίσια.

Το 2-2 έμεινε ως το φινάλε και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του «Γουέμπλεϊ», με την ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο να έχει πλέον το προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες