4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Τσάμπιονς Λιγκ: Αποχαιρέτησε με ήττα

Τσάμπιονς Λιγκ: Αποχαιρέτησε με ήττα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/12/2017 23:44
Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 2-0 απ' τη Γιουβέντους στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με τη χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή ελληνικής ομάδας. Κουαδράδο (15’) και Μπερναντέσκι (89’) οι σκόρερ για τη «Γηραιά Κυρία» η οποία προκρίθηκε στους «16».

Η πορεία του Ολυμπιακού στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε με ήττα από την Γιουβέντους (2-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης»! Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να αποχαιρετήσουν το θεσμό με ένα θετικό αποτέλεσμα, κάνοντας αρνητικό ρεκόρ με μόλις ένα βαθμό μετά από έξι αγωνιστικές.Η «Γηραιά Κυρία», με γκολ των Κουαδράδο (15’) και Μπερναντέσκι (89’) πήραν τους τρεις βαθμούς και προκρίθηκαν στους «16» του θεσμού, αφήνοντας στην 3η θέση την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Το ματς:


Ο Ολυμπιακός επιχείρησε να πιέσει την Γιουβέντους στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, ωστόσο η ιταλική ομάδα δεν συνάντησε ιδιαίτερο πρόβλημα και στο 7’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με πλασέ του Ντιμπάλα από το ύψος της μικρής περιοχής (απέκρουσε εντυπωσιακά ο Προτό).

Η «Γηραιά Κυρία» είχε τον έλεγχο και στο 15’ πήρε προβάδισμα στο σκορ ύστερα από όμορφο συνδυασμό. Ο Ματουιντί έβγαλε όμορφη πάσα στον Σάντρο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Κουαδράδο κι αυτός με πλασέ απ΄το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Προτό για το 1-0.

Μετά το γκολ, η Γιουβέντους έκανε διαχείριση του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκε από τον Ολυμπιακό, με εξαίρεση τη φάση του 41ου λεπτού. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Νικολάου πήρε την κεφαλιά, ο Τζούρτζεβιτς τη δεύτερη, αλλά ο Σέζνι απέκρουσε με το πόδι!

Η είσοδος του Μάριν αντί του Σεμπά στο ξεκίνημα της επανάληψης βοήθησε τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε καλύτερη κυκλοφορία και στο 58’ έφτασε κοντά στο γκολ με πλασέ του Γερμανού, όμως ο Σέζνι αντέδρασε σωστά. Η επόμενη σημαντική στιγμή σημειώθηκε στο 82’, όταν μετά από σέντρα του Κούτρη, ο Μπεν έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσια και στο 89’ ο Μπερναντέσκι έριξε τη χαριστική βολή, «γράφοντας» το τελικό 2-0 με όμορφο φαλτσαριστό σουτ.

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ομάρ, Ενγκελς, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οτζίτζα (61' Φορτούνης, Πάρντο, Σεμπά (46' Μάριν), Τζούρτζεβιτς (70' Μπεν)

Γιουβέντους (Μάξιμο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπενατιά, Κεντίρα, Κουαδράδο (84' Μπερναντέσκι), Ιγκουαϊν, Ντιμπάλα (62' Πιάνιτς), Ντάγκλας Κόστα, Αλεξ Σάντρο, Ματουιντί, Μπαρτζάλι (70' Ρουγκάνι)

Η τελική βαθμολογία:


1. Μπαρτσελόνα 14 (9-1)
2. Γιουβέντους 11 (7-5)
3. Σπόρτινγκ Λ. 7 (8-9)
4. Ολυμπιακός 1 (4-13)

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες