3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

 Σούπερ Λιγκ:  Ξέσπασε με πεντάρα ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Ξέσπασε με πεντάρα ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2017 17:09
Ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, συνέτριψε 5-1 τον ουραγό Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα. Πάρντο (2’, 90’), Μποτία (19’), Σισέ (32’), Ανσαριφάρντ (68’ πεν.) και Παπανικολάου (88’) τα γκολ.

Σε περίπατο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με τον Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν άνετη νίκη με 5-1, «καθαρίζοντας» το ματς από το πρώτο εικοσάλεπτο. Με τη νίκη η ομάδα του Τάκη Λεμονή έφτασε τους 17 βαθμούς και έπιασε προσωρινά την ΑΕΚ στην 3η θέση, όντας στο -2 από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο.Με τη συμπλήρωση δύο λεπτών παιχνιδιού, ο Οφόε έβγαλε εξαιρετική κάθετη για τον Κούτρη, αυτός έκανε τη σέντρα και μετά από «τσαφ» του Βάντερσον ο Πάρντο έγραψε από κοντά το 1-0. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο και το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 19’, ο Μάριν έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μποτία με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός «άγγιξε» το 3ο γκολ στο 27’, όταν ο Κοκκαλάς έδιωξε σωτήρια το σουτ του Φιγκέιρας. Ένα λεπτό μετά ο Ανσαριφάρντ αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον πορτιέρο του Πλατανιά, ο οποίος στο 31’ έδιωξε σε κόρνερ το απευθείας φάουλ του Μάριν. Μετά την εκτέλεση του Γερμανού στο 32', αυτή τη φορά ο Σισέ ήταν που σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και με μια ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Μόλις πέτυχε το γκολ, ο νεαρός αμυντικός έσπευσε να αγκαλιάσει τον τεχνικό του, Τάκη Λεμονή, ενώ πανηγύρισε με φανέλα στην οποία αναγράφονταν η φράση: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό. Θύρα 7».

Μετά το 3-0 οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το ρυθμό τους και στο 44’ ο Πλατανιάς «άγγιξε» το γκολ με δυνατό σουτ του Μπούτνικ, όμως ο Προτό απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την υπεροχή στο δεύτερο μέρος. Στο 52’ ο Κοκκαλάς μπλόκαρε το σουτ του Ταχτσίδη, ενώ στο 64’ έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Κούτρη. Ωστόσο, στο 68’ ο Πατράλης έκοψε με το χέρι το γύρισμα του Κούτρη, δίνοντας την ευκαιρία στον Ανσαριφάρντ να «γράψει» το 4-0 από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Όπως και ο Σισέ, ο Ιρανός πανηγύρισε το γκολ μαζί με τον Τάκη Λεμονή.

Το μόνο που κατάφερε ο Πλατανιάς ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 88’. Ο Ενσικολού, με τρομερή ενέργεια από τα αριστερά, απέφυγε τους Φιγκέιρας-Σισέ και έσπασε τη μπάλα για τον Παπανικολάου, ο οποίος με τη βοήθεια της κόντρας μείωσε σε 4-1. Δύο λεπτά μετά ο Ολυμπιακός πέτυχε και πέμπτο γκολ, με τον Πάρντο να σκοράρει με πλασέ, ύστερα από ασίστ του Ανσαριφάρντ, για το τελικό 5-1.

Ολυμπιακός: Προτό, Μποτία (46' Νικολάου), Ρομαό (66' Μάρτινς), Ταχτσίδης, Οτζίτζα Οφόε (71' Φορτούνης), Μάριν, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Παπέ Σισέ, Φιγκέιρας, Πάρντο.

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Κοροβέσης, Στάθης, Βάντερσον (70' Παπανικολάου), Πλιάτσικας (λ.τρ. 23' Ντικαμονά, λ.τρ. 76' Πριντέτα), Πατράλης, Ενσικουλού, Στάμου, Μπούτνικ

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες