3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Γιουρόπα Λιγκ: Αλύγιστη ΑΕΚ, στρίμωξε την Μίλαν και «αγγίζει» την πρόκριση! (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Αλύγιστη ΑΕΚ, στρίμωξε την Μίλαν και «αγγίζει» την πρόκριση! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2017 22:02
Η ΑΕΚ (ξανα)κοίταξε στα μάτια την Μίλαν, κράτησε στο 0-0 τους «ροσονέρι» στο ΟΑΚΑ και έκανε ακόμα ένα καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Τελικός με Ριέκα στην Αθήνα!

Η ατσάλινη ΑΕΚ «στρίμωξε» ξανά την Μίλαν και μετά το ισόπαλο 0-0 στο ΟΑΚΑ βρίσκεται μια «ανάσα» από την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, παρέμεινε αήττητη στον όμιλο, έφτασε τους 6 βαθμούς και με νίκη την επόμενη αγωνιστική με την Ριέκα στην Αθήνα, θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση, εκτός εάν η Αούστρια Βιέννης πάρει «διπλό» στο Μιλάνο.Με τους Γιόχανσον και Σιμόες να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση, οι «κιτρινόμαυροι» έλεγξαν το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, άντεξαν στο σημείο που οι «ροσονέρι» ανέβασαν την πίεση τους και είχαν φάσεις για να πάρουν ακόμα και τη νίκη.

Το ματς:


Με δύναμη τους 50.000 φίλους της που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ ήταν άψογη ανασταλτικά και δεν επέτρεψαν στην Μίλαν να φανεί απειλητική στο πρώτο μέρος. Αντίθετα, η «Ένωση» απείλησε για το 1-0 με δύο ωραία σουτ του Γκάλο (12’, 45+1’) και το διαγώνιο πλασέ του Λόπες, που ανάγκασε τον Ντοναρούμα σε απόκρουση.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Μοντέλα έριξε στο ματς τον Σούσο αντί του Κουτρόνε, θέλοντας να πάρει το κέντρο. Οι «ροσονέρι» ανέλαβαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο πεντάλεπτο 56’-60’ «άγγιξαν» το γκολ. Στο 55’ ο Ανέστης απέκρουσε το σουτ του Τσαλχάνογλου, στο 56’ Ρομανιόλι δεν τελείωσε σωστά τη φάση από πλεονεκτική θέση, ενώ στο επόμενο λεπτό το διαγώνιο σουτ του Μοντολίβο τράνταξε το δοκάρι.

Σ’ εκείνο το σημείο ο Χιμένεθ έριξε στο ματς τον Γαλανόπουλου αντί του Μπακασέτα και κατάφερε να απορροφήσει την πίεση της Μίλαν, η οποία δεν απείλησε ξανά.

Μάλιστα, η ΑΕΚ θα μπορούσε να βρει γκολ αλλά δεν είχε σωστές επιλογές. Ο Ντοναρούμα είπε όχι στα σουτ των Γκάλο (69’) και Αραούχο (76’) ενώ στο 90’ το μακρινό σουτ του Γιόχανσον κατέληξε άουτ. Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε και η «Ένωση» βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση για τους «32».

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Βράνιες, Τσόσιτς, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Γιόχανσον, Σιμόες, Μπακασέτας (66' Γαλανόπουλος), Χριστοδουλόπουλος (60'Λιβάγια), Αραούχο (79' Γιακουμάκης)

Μίλαν (Βιντσέτσο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Ρομανιόλι, Μπονούτσι, Μουσάκιο, Λοκατέλι (66' Κεσιέ), Μοντολίβο, Μπορίνι, Ροντρίγκεζ, Τσαλχάνογλου, Αντρε Σίλβα (81' Κάλινιτς), Κουτρόνε (46' Σούσο)

Η βαθμολογία:


1. Μίλαν 8 (8-3)
2. ΑΕΚ 6 (4-3)
3. Αούστρια 4 (8-11)
4. Ριέκα 3 (7-10)

Τα παιχνίδια που απομένουν:


5η αγωνιστική (23/11)

ΑΕΚ-Ριέκα, Μίλαν-Αούστρια

6η αγωνιστική (7/12)

Αούστρια-ΑΕΚ, Ριέκα-Μίλαν

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες