1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Σούπερ Λιγκ: Στα πράσινα το ντέρμπι!

Σούπερ Λιγκ: Στα πράσινα το ντέρμπι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/10/2017 21:27
Ο Παναθηναϊκός, με γκολ του Βιγιαφάνες (56’), κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και πήρε μια μεγάλη νίκη βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας ενόψει της συνέχειας. «Ξύπνησαν» αργά οι «ερυθρόλευκοι» που έπεσαν στον… Βλαχοδήμο.

Όπως και πέρσι, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, όντας κυρίαρχος για 75 λεπτά στην αναμέτρηση. Κόντρα στα μεγάλα προβλήματα, οι «πράσινοι» έπαιξαν παθιασμένα από το πρώτο λεπτό και πήραν μια μεγάλη νίκη που τους έφερε στο -1 από τον «αιώνιο» αντίπαλο τους.Οι «ερυθρόλευκοι» φάνηκαν στο ματς μόνο στο τελευταίο τέταρτο, όπου είχαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να φέρουν το σκορ στα ίσια. Ωστόσο, ο Βλαχοδήμος με σπουδαίες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν και έβαλε και αυτός την υπογραφή του στη νίκη του «τριφυλλιού».

Το ματς:


Ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, περιορίζοντας σε παθητικό ρόλο τον Ολυμπιακό. Με τον Κουρμπέλη να πραγματοποιεί τρομερή εμφάνιση, εν αντιθέσει με τον Οφόε που βρίσκονταν σε… άλλο γήπεδο, οι «πράσινοι» κέρδιζαν όλες τις προσωπικές μονομαχίες και δεν επέτρεψαν στους «ερυθρόλευκους» να δημιουργήσουν ούτε μια τελική στο πρώτο μέρος.

Η πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 4’, με τον Χίλιεμαρκ να αστοχεί με σουτ από πλεονεκτική θέση. Στο 11’ η κεφαλιά του Κουλιμπαλί, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 13’ το σουτ του Μολίνς κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Σ’ εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Ανδρούτσου, ωστόσο ο Παπαπέτρου θεώρησε ότι είναι ακούσιο.

Ο Ολυμπιακός, που τα περίμενε όλα από τον Φορτούνη, δεν μπορούσε να φανεί απειλητικός και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους γλίτωσε το γκολ, με τον Προτό να αποκρούει σωτήρια το σουτ του Λουντ.

Ότι δεν κατάφερε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος, το πέτυχε στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 56’, ο Μολίνς έβγαλε κάθετη στον Λουντ, ο Φινλανδός έκανε την παράλληλη μπαλιά, ο Προτό δεν μπόρεσε να διώξει και ο αμαρκάριστος Βιγιαφάνες «έγραψε» το 1-0 , βάζοντας… φωτιά στη Λεωφόρο.

Παρά το γκολ, οι «πράσινοι» συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο, ωστόσο μετά το 75’ έμειναν από δυνάμεις. Ο Ολυμπιακός, με την είσοδο του Ανσαριφάρντ, ανέβασε την απόδοση του και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ιρανό φορ για να φέρει το σκορ στα ίσια.

Στο 78’ ο νεοεισελθόντας στράικερ δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Βλαχοδήμο, ενώ στο 79’ έπιασε την κεφαλιά στην περιοχή, με τον πορτιέρο του «τριφυλλιού» να κρατάει τη μπάλα στη γραμμή, έχοντας τη βοήθεια του δοκαριού.

Η τρίτη μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού ήρθε στο 90’. Ο Κούτρης έβγαλε για τον Εμενίκε, αυτός απέφυγε τον Μολέδο αλλά στην προσπάθεια να γυρίσει και να σουτάρει, έπιασε αέρα. Στις καθυστερήσεις ο Λουντ αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Προτό ωστόσο το τελικό 1-0 χάρισε στον Παναθηναϊκό τη μεγάλη νίκη.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Κουρμπέλης, Σιλά, Βιγιαφάνιες (83’ Καμπέσας), Λουντ, Χίλιεμαρκ (87’ Κουτρουμπής), Μολίνς (69’ Μουνιέ)

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ομάρ, Σισέ, Ένχελς, Κούτρης, Ρομαό, Οφόε (77’ Ζιλέ), Φορτούνης, Πάρντο (74’ Ανσαριφάρντ), Ανδρούτσος (Καρσελά), Εμενίκε

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες