Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Κύπελλο Ελλάδας: Ξέσπασε με επτάρα η ΑΕΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Ξέσπασε με επτάρα η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/10/2017 21:43
Η ΑΕΚ συνέτριψε με 7-0 τον Απόλλωνα Λάρισας και «τσέκαρε» το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου. Δύο γκολ ο Λάζαρος, σκόραραν Αραούχο-Τσίσταστον, χατ-τρικ στις ασίστ ο Μπακασέτας.

Την πρώτη της νίκη μετά τις 24 Σεπτεμβρίου και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πήρε η ΑΕΚ, η οποία ισοπέδωσε με 7-0 τον Απόλλωνα Λάρισας στο Αλκαζάρ. Η «Ένωση» «σφράγισε» την πρόκριση για τους «16» του θεσμού και πλέον ετοιμάζεται για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ μπήκε αποφασισμένη να «καθαρίσει» από νωρίς την αναμέτρηση, έχοντας καλές στιγμές με Αραούχο και Μπακασέτα για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο. Το 1-0 ήρθε τελικά στο 19’, όταν μετά από κόρνερ του Μπακασέτα, ο Τζανετόπουλος έπιασε την κεφαλιά απ’ το ύψος της μικρής περιοχής και «έγραψε» το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα η ΑΕΚ πέτυχε και δεύτερο γκολ, με τον Χριστοδουλόπουλο να σκοράρει με κοντινό πλασέ ύστερα από όμορφη συνεργασία με τους Μπακασέτα και Αραούχο. Ο τελευταίος βέβαια ήταν εκτεθειμένος και το γκολ θα έπρεπε να ακυρωθεί για οφσάιντ.

Στο 36' η ΑΕΚ βρήκε νέο γκολ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπακασέτα. Ο Έλληνας άσος γέμισε στην περιοχή και ο Αιντάρεβιτς με κοντινή κεφαλιά «έγραψε» το 3-0. Η «Ένωση» είχε την απόλυτη υπεροχή και στο 40’ ο Μπακασέτας μπήκε και αυτός στον πίνακα των σκόρερ, «γράφοντας» το 4-0 με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.

Δύο λεπτά μετά (42’) ο Μπακασέτας βρήκε με εξαιρετική κάθετη πάσα τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 5-0. Παρά το μεγάλο σκορ, η ΑΕΚ μπήκε φουριόζα στο ξεκίνημα της επανάληψης, πιέζοντας για ακόμα ένα γκολ. Αυτό ήρθε στο 51’, όταν μετά από όμορφη ψηλοκρεμαστή πάσα του Χριστοδουλόπουλου, ο Αραούχο έπιασε το σουτ στην κίνηση και επέστρεψε στα γκολ μετά τις 10 Σεπτεμβρίου και το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Ακολούθησαν δύο μεγάλες επεμβάσεις του Φιρινίδη σε τετ-α-τετ με τον Μπακασέτα (57’, 63’) και στο 65’ ο Χιμένεθ έριξε στο ματς τον Γιακουμάκη, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από 2,5 μήνες. Ο ρυθμός έπεσε αισθητά στη συνέχεια, ωστόσο η ΑΕΚ βρήκε και 7ο γκολ στο 79'. Ο Μπακασέτας γύρισε στον Πατίτο, ο οποίος πλάσαρε, ο Φιρινίδης απέκρουσε, αλλά ο Τσίστασον πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 7-0!

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Αγροδήμος, Τσιλούλης (46' Καρακατσάνης), Λαμπρόπουλος (64' Σκούπρα), Μίλιτς, Τζάνης, Μαυριάς (46' Διβανές).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τσόσιτς (46' Βινίσιους), Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος (54' Πατίτο), Μπακασέτας, Τρίστασον, Αραούχο (64' Γιακουμάκης).

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες