4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Σούπερ Λιγκ: Πρώτη νίκη με Άλτμαν ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Πρώτη νίκη με Άλτμαν ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/9/2017 18:04
Με γκολ του Άλτμαν (34’) ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Παρότι δεν έκλεψε τις εντυπώσεις, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο και «ξεκόλλησε» από τον πάτο της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι, εν μέσω διοικητικής αβεβαιότητας μετά και το «ναυάγιο» της συμφωνίας με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα, κάνοντας... σεφτέ στο φετινό πρωτάθλημα.Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες αποκαρδιωτικές εμφανίσεις, έχοντας περισσότερη ηρεμία στο παιχνίδι της. Οι «πράσινοι» ήταν κυρίαρχοι από τα πρώτα λεπτά, απειλώντας την εστία του Τσόβιτς με τα σουτ των Λουντ (16’), Άλτμαν (18’) και Χίλιεμαρκ (26’).

Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν από στημένη φάση στο 32’. Ο Χίλιεμαρκ εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Άλτμαν με κεφαλιά απ' το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Τσόβιτς για το 1-0! Η πρώτη αντίδραση του Απόλλωνα ήρθε στο 38’, με τον Κολοβέτσιο να απομακρύνει σε κόρνερ την προβολή του Σιατραβάνη.

Τρία λεπτά μετά (41’) ο Τσόβιτς μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το μακρινό σουτ του Χίλιεμαρκ, ο οποίος στο 45’ είχε μεγάλη ευκαιρία με διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή, όμως ο πορτιέρο του Απόλλωνα έδιωξε με τα πόδια. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το 1-0 και στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) επιχείρησαν να αιφνιδιάσουν τον Παναθηναϊκό, με τον Βλαχοδήμο να αποκρούει το τετ-α-τετ με τον Μπαμπιάρζ.

Ο Ουζουνίδης έριξε τον Λουτσιάνο αντί του Μουνιέ και στο 51’ ο Βραζιλιάνος «άγγιξε» το 2-0, αστοχώντας με πλασέ από πλεονεκτική θέση. Στα επόμενα λεπτά οι «πράσινοι» διαχειρίστηκαν το υπέρ τους προβάδισμα, δεν απειλήθηκαν από τον αντίπαλο τους και αν ήταν πιο προσεκτικοί στα τελειώματα τους, θα μπορούσαν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ.

Στο 81’ το σουτ του Άλτμαν έξω από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δοκάρι, όπως και το απευθείας φάουλ του Χίλιεμαρκ στο 83’. Τέσσερα λεπτά μετά ο Σουηδός επιχείρησε νέο σουτ από το ύψος της περιοχής, με τον Κοντοέ να βάζει την κόντρα. Η μοναδική επικίνδυνη φάση που δημιούργησε ο Απόλλωνας ήρθε στο 89’ με επικίνδυνο γύρισμα του Μενδρινού, αλλά ο Σιλά αντέδρασε σωστά. Ο Αφρικανός αμυντικός μέσος ήταν πολύ καλός, είχε αρκετά κλεψίματα στον άξονα, δείχνοντας καλά στοιχεία στο ντεμπούτο του με το «τριφύλλι».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες