2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Αραούχο: «Μιλάω με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, έχω έτοιμες βαλίτσες»

Αραούχο: «Μιλάω με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, έχω έτοιμες βαλίτσες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/8/2017 15:04
Ο Σέρχιο Αραούχο αποκάλυψε πως μιλά συνεχώς με τον πρόεδρο της ΑΕΚ για να επιστρέψει στην Ελλάδα. «Έχω έτοιμες επτά βαλίτσες στο γκαράζ μου» τόνισε.

Με συνέντευξη του σε ισπανικό Μέσο, ο Σέρχιο Αραούχο αποκάλυψε πως ο πρόεδρος της ΑΕΚ επικοινωνεί συνεχώς μέχρι και χθες (23/8) για να τον πείσει να επιστρέψει, αλλά και πως έχει έτοιμος τις βαλίτσες του, για να το ενδεχόμενο να γυρίσει στην «Ένωση».

«Φυσικά σκέφτομαι να γυρίσω στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μέχρι χθες μου τηλεφωνούσε για να μου πει να επιστρέψω και ότι πρέπει να λύσω το θέμα με την Λας Πάλμας. Από τότε που ήρθα έχω ακόμα επτά βαλίτσες έτοιμες στο γκαράζ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε στο σαιτ Canarias7:


«Πράγματι, φαινόταν σχεδόν αδύνατο να παίξω και πάλι με τη Λας Πάλμας μετά τη μετακίνηση μου στην ΑΕΚ. Η προσαρμογή μου στην Ελλάδα ήταν πολύ γρήγορη. Στο πρώτο παιχνίδι πέτυχα δύο γκολ. Κατάφερα να εξελιχθώ πολύ εκεί και αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να μπορέσω να επιστρέψω (σ.σ. στη Λας Πάλμας). Με αυτή την έννοια, είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από τη δουλειά που έκανα τελευταία. Στην Ελλάδα είχα μια ηρεμία που εδώ σχεδόν χάθηκε. Και αυτή η ηρεμία με έκανε να σκεφτώ, να δω τα πράγματα που είχα, τα πράγματα που είχα χάσει, αυτά που ήθελα για την καριέρα μου, για το μέλλον μου. Τώρα έχω έρθει με μια άλλη νοοτροπία. Πιο ώριμος, πιο δυνατός».Για την επιλογή του να παίξει στην Ελλάδα: «Ήταν μια γενική αλλαγή και ήταν εξαιρετική. Είχα και φίλους μου και όλα πήγαν πολύ καλά. Ήμουν ήρεμος. Επίσης, με βοήθησε πολύ ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά δημοφιλές. Τις ημέρες του αγώνα σε περιμένουν διακόσια άτομα και θα πρέπει να βγάλουμε φωτογραφίες με όλους. Εκτός γηπέδων, δεν σε ενοχλούν καθόλου, μπορείς να κάνεις μια κανονική ζωή.

Σε πέντε μήνες ήμουν στην Ελλάδα και δεν έβγαζα περισσότερες από πέντε ή έξι φωτογραφίες όταν ήμουν για μια βόλτα με την οικογένεια στο δρόμο ή σε ένα εμπορικό κέντρο. Αυτό μου έδωσε την ηρεμία που θέλησα ώστε να επικεντρωθώ εξ ολοκλήρου στο έργο μου μέσα στο γήπεδο. Είναι αλήθεια ότι όταν επέστρεψα ήμουν πολύ ανήσυχος για να επιστρέψω στην Ελλάδα και την ΑΕΚ επειδή η ομάδα είχε μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ήταν ένα πολύ καλό κίνητρο. Αλλά όταν μπήκα στην ομάδα, με έκαναν να αισθάνομαι πολύ καλά, ξαναβρήκα ρυθμό εδώ. Ανακάλυψα όμορφα συναισθήματα εδώ
».

Για το αν σκέφτεται να γυρίσει στην Ελλάδα: «Φυσικά είναι κάτι που σκέφτομαι. Σε είκοσι αγώνες στην Ελλάδα σημείωσα εννέα γκολ και έκανα έξι ασίστ. Ίσως το πρωτάθλημα εκεί δεν έχει το επίπεδο που έχει το ισπανικό, αλλά είναι ένα ισχυρό και πολύ έντονο. Και όλα πήγαν πολύ καλά για μένα. Τόσο πολύ ώστε ο πρόεδρος της ΑΕΚ μέχρι χθες μου τηλεφωνούσε για να μου πει, ότι πρέπει να επιστρέψω εκεί και ό,τι πρέπει να ψάξω για να λύσω το θέμα με τη Λας Πάλμας.

Όλα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Ποτέ δεν ξέρεις πότε βρίσκεσαι σε ένα μέρος επειδή, από στιγμή σε στιγμή, όλα μπορούν να αλλάξουν. Είμαι καλά στη Λας Πάλμας, αλλά ξαφνικά, έρχεται ένας άλλος επιθετικός που αρέσει περισσότερο στον προπονητή και ξαφνικά είμαι τρίτη επιλογή. Θα σου πω ένα μυστικό: από τότε που ήρθα, έχω ακόμα επτά βαλίτσες έτοιμες στο γκαράζ μου. Αυτό για την περίπτωση που μου πουν ότι δεν υπολογίζουν ή αν έφευγα ξανά για την ΑΕΚ
».

Για το μέλλον του στη Λας Πάλμας, τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τον πρόεδρο, μου έχει δείξει ότι ήθελε να μείνω, αλλά, επαναλαμβάνω, στο ποδόσφαιρο έρχονται και φεύγουν πράγματα από τη μια μέρα στην άλλη. Αναγνωρίζω επίσης ότι η κόρη μου Βαλεντίνα, που γεννήθηκε πριν από ένα μήνα, με κάνει να σκεφτώ πολλά πράγματα και όλα είναι προσανατολισμένα στο να χαίρομαι την κάθε μέρα. Έμαθα από τα λάθη που έκανα στο γήπεδο. Στην Ελλάδα είδα πολλά πράγματα που μου έλειπαν. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να ξεπεράσω μια ενόχληση στο γόνατο και να κερδίσω μια ευκαιρία για να προσπαθήσω να την εκμεταλλευτώ».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες