2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Θετικό πρόσημο με Γιακουμάκη

Θετικό πρόσημο με Γιακουμάκη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/7/2017 20:25
Mε τον Γιακουμάκη να βρίσκει δίχτυα, η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Καρπάτι Λβιβ στο πρώτο της φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Ντεμπούτο για τα νέα αποκτήματα, υπέστη κάκωση στο γόνατο ο Βράνιες.

Δεν είχε νικητή το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Καρπάτι Λβιβ. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με την «Ένωση» να είχε καλή εικόνα για τα δεδομένα της εποχής, καθώς δημιούργησε αρκετές φάσεις. Βέβαια, θα μπορούσε να δεχτεί και δεύτερο τέρμα, ωστόσο δεν πλήρωσε τα ατομικά λάθη.Η ΑΕΚ ξεκίνησε το παιχνίδι με διάταξη 4-2-3-1. Στο τέρμα ήταν ο Μπάρκας, στην άμυνα οι Γκάλο, Τζανετόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Λόπες και στα αμυντικά χαφ οι Αϊντάρεβιτς, Σιμόες. Στα άκρα οι Αντωνίου, Χριστοδουλόπουλος και ο Κλωναρίδης έπαιξε πίσω από τον Γιακουμάκη.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν για τους Ουκρανούς στο 1΄, όταν ο Κζιονς βρέθηκε απέναντι από τον Μπάρκα, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μπλόκαρε τη μπάλα. Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε στο 8’ με τον Κλωναρίδη να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Δύο λεπτά μετά, η Καρπάτι κατάφερε να προηγηθεί με τον Τσατούα, εκμεταλλευόμενη το λάθος του Λόπες. Η Ένωση έχασε μεγάλη ευκαιρία να απαντήσει στο 12' όταν ο Κλωναρίδης με ωραία προσωπική ενέργεια βγήκε τετ α τετ, αλλά σούταρε άουτ. Στο 16' ο Αϊντάρεβιτς έκανε δυνατό σουτ εντός περιοχής, όμως ο Μούισακ απέκρουσε εντυπωσιακά.

Η ΑΕΚ πίεζε για να φέρει το σκορ στα ίσια και τα κατάφερε στο 18’. Ο Γκάλο έκανε τη σέντρα για τον Γιακουμάκη και ο Έλληνας άσος με κεφαλιά στην «καρδιά» της άμυνας, ισοφάρισε σε 1-1. Ένα λεπτό αργότερα, ο Κλωναρίδης αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 25’ ο Κλιοτς προσπέρασε τον Τσιγκρίνσκι όμως η λόμπα που επιχείρησε δεν κατάφερε να κρεμάσει τον Μπάρκα. Ο ρυθμός έπεσε αισθητά στη συνέχεια και το 1-1 έμεινε ως το ημίχρονο.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Μανόλο Χιμένεθ άλλαξε όλους τους παίκτες του πλην του Μπάρκα. Στην άμυνα ήταν οι Μπακάκης, Βράνιες, Μανωλάς, Βινίσιους, στα αμυντικά χαφ οι Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, στα άκρα οι Μεληκιώτης, Τρίστασον και ο Μάνταλος ήταν πίσω από τον Λιβάγια.

Στο 47' η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ολοκληρώσει την ανατροπή, καθώς μετά από γύρισμα του Μπακάκη, ο Λιβάγια πλάσαρε εξ επαφής άουτ. Επτά λεπτά μετά, ο Μάνταλος σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά, ενώ στο 58’ ο Πιντκίβκατ απέκρουσε το σουτ του Έλληνα άσου.

Στο 67’ ο Βράνιες έκανε λάθος γύρισμα, δίνοντας την ευκαιρία στον Κλιοτς να βγει τετ α τετ, αλλά ο Μπάρκας κράτησε το 1-1. Στη συνέχεια της φάσης ο Βόσνιος τραυματίστηκε (έχει υποστεί κάκωση στο δεξιό γόνατο και στην ποδοκνημική) και έδωσε τη θέση του στον Τσόσιτς. Δέκα λεπτά μετά (77’), ο Μάνταλος έβγαλε τετ α τετ τον Λιβάγια, όμως ο Πιντκίβκατ απέκρουσε, με το 1-1 να μένει ως το φινάλε.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες