1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Forever... θρύλοι! (vid)

Forever... θρύλοι! (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/6/2017 00:27
Περίπου 20 χιλιάδες φίλαθλοι βρέθηκαν στο Παγκρήτιο στάδιο για να παρακολουθήσουν το φιλικό της Εθνικής Ελλάδας 2004 απέναντι βετεράνους άσους της Ίντερ, με τους «νερατζούρι» να παίρνουν τη νίκη με 4-2 στα πέναλτι (1-1 κ.δ).

Σ’ ένα παιχνίδι-γιορτή, που είχε ιερό σκοπό, 20 χιλιάδες φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να δουν και να χειροκροτήσουν τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 απέναντι στους βετεράνους της Ίντερ.

Η Εθνική παρατάχθηκε με τον Κώστα Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια. Δεξί μπακ ο Σεϊταρίδης, αριστερό ο Φύσσας, με στόπερ Δέλλα και Νταμπίζα. Αμυντικά χαφ οι Ζαγοράκης και Μπασινάς, μπροστά τους ο Τσιάρτας, δεξιά ο Παπαδόπουλος, αριστερά ο Καραγκούνης και κορυφή ο Χαριστέας.
Forever... θρύλοι! (vid)
Από την πλευρά της, η Ίντερ παρατάχθηκε με Τόλντο στα γκολπόστ. Δεξί μπακ ο Κολονέζε, αριστερό ο Γεωργάτος και στο κέντρο της άμυνας οι Κίβου και Ματεράτσι. Αμυντικά χαφ οι Ντακούρτ, Ζανέτι, ο Καρμπόνε επιτελικός μέσος, αριστερό χαφ ο Καλόν, δεξί ο Μπιάνκι και κορυφή ο Σουάζο.

Η Εθνική ομάδα έδειχνε πιο ορεξάτη στα πρώτα λεπτά, ωστόσο στη συνέχεια οι βετεράνοι της Ίντερ κέρδισαν μέτρα και έφταναν επικίνδυνα στην εστία του Χαλκιά. Μάλιστα στο 16’ ο Γεωργάτος έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Σουάζο, όμως ο βοηθός σήκωσε λανθασμένα τη σημαία. Δύο λεπτά αργότερα, ο Νταμπίζας ανέτρεψε τον Καλόν, όμως ο Κάκος δεν καταλόγισε πέναλτι.

Στο 32’ το απευθείας φάουλ του Τσιάρτα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι, όμως στο 38’ ο Καλόν αξιοποίησε την ασίστ του Σουάζο και με εύστοχο πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ την Ίντερ. Η Εθνική θα μπορούσε να απαντήσει στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’), όμως ο Τσιάρτας δεν κατάφερε να σκοράρει με απευθείας φάουλ. Ωστόσο στο 51’ ο νεοεισελθόντας Κατσουράνης σκόραρε με κοντινό πλασέ, ισοφαρίζοντας σε 1-1

Forever... θρύλοι! (vid)
Στην συνέχεια ο Καραγκούνης αγωνίστηκε και με την φανέλα της Ίντερ, ενώ στο ματς, υπέρ των «νερατζούρι» πέρασε και ο Λάμπρος Χούτος. Η Εθνική είχε ευκαιρίες κυρίως με τον Τσιάρτα για ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και όλα κρίθηκαν στα πέναλτι. Εκεί, οι παίκτες της Ίντερ πήραν τη νίκη με 4-2, καθώς οι Γεωργιάδης και Καφές δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν από την άσπρη βούλα.

Η διαδικασία των πέναλτι: Ματεράτσι 1-0, Μπασινάς 1-1, Ντακούρ 2-1, Γεωργιάδης, έπιασε ο Φρέι , Καρμπόνε 3-1, Παπαδόπουλος 3-2, Κίβου 4-2, Καφές, άστοχος

LEGENDS 2004 (Ότο Ρεχάγκελ): Χαλκιάς, Σειταρίδης (50' Γεωργιάδης), Νταμπίζας (51΄Καψής), Δέλλας, Φύσσας (51' Λάκης), Μπασινάς, Ζαγοράκης (52' Κατσουράνης), Χαριστέας (20' Καφές), Τσιάρτας, Καραγκούνης (62' Ζαγοράκης), Παπαδόπουλος.

ΊΝΤΕΡ FOREVER (Λουτσιάνο Καστελίνι): Τόλντο (46' Φρέι), Ζανέτι, Μπιάνκι, Καλόν, Καρμπόνε, Ντακούρ, Ματεράτσι, Κίβου, Σουαζό, Γεωργάτος, Κολονέζε. Έπαιξαν και οι: Κριστιάνο Ζανέτι, Μπέργκομι, Πίτσι, Χούτος.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες