3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Σέριε Α: Η Μίλαν «πλήγωσε» την Ίντερ στο 90+7’

Σέριε Α: Η Μίλαν «πλήγωσε» την Ίντερ στο 90+7’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2017 15:51
Με γκολ του Ζαπάτα στο 90+7’, η Μιλάν ισοφάρισε σε 2-2 την γηπεδούχο Ίντερ και διατήρησε στο +2 τη μεταξύ τους διαφορά στην 6η θέση.

Σ’ ένα συγκλονιστικό «Derby della Madonnina», η Ίντερ προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στη Μίλαν, ωστόσο οι «ροσονέρι», με γκολ στο 83’ και στο 90+7’, ισοφάρισαν σε 2-2 και πήραν το βαθμό της ισοπαλίας στο πρώτο τους παιχνίδι μετά την ιστορική πώληση της ομάδας σε κινεζικό κονσόρτιουμ. Μάλιστα, η ομάδα του Μοντέλα πλήρωσε το «νερατζούρι» με το ίδιο νόμισμα, αφού στο ματς του πρώτου γύρου, η Ίντερ είχε ισοφαρίσει σε 2-2 με γκολ στο 90+2’.Η Μίλαν μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 2ο λεπτό, έχοντας τετραπλή ευκαιρία με σουτ των Σούσο Ντεουλοφέου και Μπάκα, τα οποία κατέληξαν στα σώματα των παικτών της Ίντερ. Στο 14’ ο Χαντάνοβιτς χρειάστηκε να επέμβει σε μακρινό σουτ του Σούσο, ενώ δευτερόλεπτα μετά ο Ντεουλοφέου επιχείρησε πλασέ από πλάγια θέση, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Οι «ροσονέρι» είχαν ακόμα μια καλή στιγμή στο 34’, με τον Χαντάνοβιτς να κόβει σωτήρια τον Ντεουλοφέου, που επιχείρησε να προσπεράσει τον Σλοβένο πορτιέρο. Σε αντίθεση με τη Μίλαν, η Ίντερ χρειάστηκε μόλις μια φάση για να ανοίξει το σκορ. Στο 35’ ο Γκαλιαρντίνι έβγαλε βαθιά μπαλιά για τον Καντρέβα, αυτός τσίμπησε τη μπάλα από τον Ντε Σίλιο και την έστειλε στα δίχτυα του Ντοναρούμα, ο οποίος επέλεξε να μην βγει και το πλήρωσε.

Το γκολ επηρέασε τους φιλοξενούμενους και στο φινάλε του ημιχρόνου (44’) ο Ικάρντι «έγραψε» το 2-0, σκοράροντας από κοντά μετά εξαιρετικό γύρισμα του Πέρισιτς. Ο Κροάτης είχε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0 στο ξεκίνημα της επανάληψης (56’), ωστόσο το πλασέ του από θέση βολής δεν ήταν καλό και ο Ντοναρούμα κατάφερε να αποκρούσει. Η απάντηση της Μίλαν ήρθε στο 66’ με σουτ του Ντεουλοφέου, το οποίο «έβγαλε» ο Χαντάνοβιτς, κρατώντας το μηδέν.

Όσο περνούσε η ώρα οι «ροσονέρι» κέρδιζαν μέτρα και στο 84’ κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με κοντινή προβολή του Ρομανιόλι. Το παιχνίδι απέκτησε αρκετή ένταση, με την Μίλαν να σοκάρει τους γηπεδούχους με… buzzer beater. Στο 90+7’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπάκα πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Ζαπάτα έκανε την προβολή, με τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να περνά τη γραμμή, όπως φάνηκε και από τη τεχνολογία γραμμής. Οι παίκτες της Ίντερ δεν πρόλαβαν να κάνουν σέντρα και το τελικό 2-2 αφήνει τους «νερατζούρι» στο -2 από την 6η θέση, εκεί όπου βρίσκεται η Μίλαν.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες