2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Σούπερ Λιγκ: Νέα απώλεια για Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Νέα απώλεια για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2017 21:31
ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στους Ζωσιμάδες, με τους «πράσινους» να γνωρίζουν τρίτη σερί ισοπαλία και να μετρούν μόλις δύο νίκες στα τελευταία 8 παιχνίδια πρωταθλήματος. Προηγήθηκαν με γκολ-οφσάιντ του Κόντε (31’) οι γηπεδούχοι, ισοφάρισαν με Μπέργκ (56’) οι φιλοξενούμενοι που είχαν φάσεις για την ανατροπή.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό στα Γιάννενα. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο… χωράφι των «Ζωσιμάδων», με τους «πράσινους» να γνωρίζουν 3η σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Με το βαθμό το «τριφύλλι» έπιασε στην 2η θέση τους ΠΑΟΚ, Πανιώνιο και Ξάνθη που έχουν ματς λιγότερο, ενώ οι Γιαννιώτες έμειναν στην 6η θέση και στο -5 από τις θέσεις που οδηγούν στα πλει-οφ. Ο Τζήλος και οι βοηθοί του, τα έκαναν... θάλασσα, με τις δύο ομάδες να ζητούν πέναλτι, ενώ το γκολ του ΠΑΣ δεν θα έπρεπε να μετρήσει λόγω οφσάιντ.Το παιχνίδι δεν ήταν καλό στο ξεκίνημα, με τον τραγικό αγωνιστικό χώρο στους «Ζωσιμάδες» να μην βοηθούσε τις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο. Ενδεικτικό ότι η πρώτη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 19’, με τον Μπέργκ να βγάζει τον Κλωναρίδη σε θέση τετ-α-τετ, όμως ο τελευταίος καθυστέρησε, δίνοντας την ευκαιρία στον Καρανίκα να διώξει.

Ο παίκτης του ΠΑΣ θα μπορούσε να είχε αποβληθεί δύο λεπτά νωρίτερα, καθώς χτύπησε με τον αγκώνα τον Μπεργκ μακριά από την μπάλα, με τον επόπτη να μην υποδεικνύει την παράβαση, που θα ήταν αποβολή και πέναλτι υπέρ των «πρασίνων». Στο 23’ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να ζητήσουν πέναλτι, όταν σε φάση διαρκείας στη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού, ο Μαμπουλού έπεσε σε μαρκάρισμα του Κουτρουμπή με τα χέρια. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Λίλα επιχείρησε δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Τελικώς οι Γιαννιώτες κατάφεραν να προηγηθούν στο 31’, αν και το γκολ θα έπρεπε να ακυρωθεί για οφσάιντ.Ο Ζέκα έχασε την μπάλα έξω από την περιοχή, ο Κούτρης που έγινε κάτοχος επιχείρησε ένα σουτ και ο εκτεθειμένος Κόντε με κεφαλιά, άλλαξε την πορεία της μπάλας, «γράφοντας» το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, αφού ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις, τελειώνοντας το πρώτο μέρος χωρίς τελική στην εστία.

Αντίθετα, στην επανάληψη η ομάδα του Ουζουνίδη εμφανίστηκε μεταμορφωμένη στο γήπεδο, κυριαρχώντας από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Στο 46’ ήρθε η προειδοποιητική βολή με τον Εμποκού να σημαδεύει το δοκάρι με απευθείας φάουλ και δέκα λεπτά μετά το «τριφύλλι» έφερε το σκορ στα ίσια. Εμποκού, Βιγιαφάνιες και Μπεργκ συνδυάστηκαν εξαιρετικά, οι παίκτες του ΠΑΣ δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεση και στο 67’ είχαν σημαντική στιγμή με τον Βιγιαφάνες, όμως ο Πασχαλάκης αντέδρασε έγκαιρα κρατώντας το 1-1. Δύο λεπτά μετά ο Αργεντινός δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ του ΠΑΣ από θέση τετ-α-τετ, αν και η φάση έπρεπε να σταματήσει για οφσάιντ. Η πίεση του Παναθηναϊκού στο τελευταίο τέταρτο δεν απέδωσε καρπούς, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε και τους «πράσινους» να αφήνουν άλλους δύο βαθμούς.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες