5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Σούπερ Λιγκ: Ξέσπασε στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Ξέσπασε στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/12/2016 16:56
Με τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός διέλυσε με 4-0 τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχοντας ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Ιντέγε (48’, 74’), Μιλιβόγιεβιτς (69’) και Φορτούνης (71’) οι σκόρερ, καθαρό οφσάιντ το πρώτο γκολ.

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν με 4-0 τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο όλα ξεκίνησαν από γκολ-οφσάιντ του Ιντέγε, το οποίο άνοιξε το δρόμο για την ομάδα του Πάουλο Μπέντο.Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν ορεξάτα το παιχνίδι, απειλώντας από τα πρώτα λεπτά για να ανοίξουντο σκορ. Στο 4’ Σεμπά και Φορτούνης δεν κατάφεραν να σκοράρουν από κοντά, ενώ στο 21’ ο Μουλόπουλος έσωσε τον Λεβαδειακό από βέβαιο γκολ, διώχνοντας στη γραμμή το πλασέ του Ιντέγε.

Στο 27’ ο Τριποτσέρης έκοψε το σουτ του Ελιονούσι, ενώ στο 30’ η προβολή του Μποτία από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε πάνω από το δοκάρι. Ο Λεβαδειακός απάντησε στο επόμενο λεπτό με ωραίο σουτ του Σίλβα που έβγαλε σε κόρνερ ο Λεάλι. Στο 38’ ο Σεμπά απείλησε με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ δύο λεπτά μετά ο Βραζιλιάνος υποχρέωσε τον Ναμάσκο σε σπουδαία επέμβαση με το ένα χέρι. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους άνηκε στον Λεβαδειακό, με τον Λεάλι να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Μάντζιου.

Ότι δεν έκανε στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός, το κατάφερε στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’), παίρνοντας το προβάδισμα με ανάποδο ψαλίδι του Ιντέγε. Βέβαια το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει, αφού ο Νιγηριανός ήταν σε καθαρή θέση οφσάιντ. Ο Λεβαδειακός είχε τεράστια ευκαιρία για να απαντήσει στο 61’, με τον Γιακουμάκη να πλασάρει άουτ σε τετ α τετ με τον Λεάλι.

Πέντε λεπτά μετά, ο Ιντέγε ανατράπηκε στην περιοχή από τον Μουλόπουλο, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε «παίζετε». Αυτό δεν πτόησε τον Ολυμπιακό, αφού στο 69’ ο Μιλιβόγιεβτς «έγραψε» το 2-0 με σουτ έξω από την περιοχή. Τα πάντα τελείωσαν δύο λεπτά αργότερα, με τον Σεμπά να κάνει το γύρισμα για τον Φορτούνη και τον Έλληνα άσο να σκοράρει με πλασέ στην κίνηση για το 3-0. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 74’ ο Ιντέγε, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 με κοντινή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ντε Λα Μπέγια.

Δύο λεπτά νωρίτερα ο Μπέντο είχε περάσει στο ματς τον Πάρντο, ο οποίος είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με δοκάρι (79’) και χαμένο τετ-α-τετ (88’) για ένα πέμπτο γκολ. Στο 90’ το απευθείας φάουλ του Μιλιβόγιεβιτς πέρασε πάνω από το δοκάρι και το 4-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Ολυμπιακός: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς (74' Ανδρούτσος), Φορτούνης, Ελιουνούσι (72' Πάρντο), Σεμπά, Ιντέγε (77' Καρντόσο)

Λεβαδειακός: Nαμάσκο, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί (60' Βασιλείου), Μαχαίρας (73' Καλτσάς), Μέντες, Μάντζιος, Σίλβα, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Καραμπουέ (46' Γιακουμάκης)

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες