2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Σούπερ Λιγκ: Ούτε τώρα ο Ηρακλής

Σούπερ Λιγκ: Ούτε τώρα ο Ηρακλής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2016 21:41
Ηρακλής και Πλατανιάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Καυτανζόγλειο, με το τελικό σκορ να μην αφήνει καμία από τις δύο ομάδες ικανοποιημένες. Προηγήθηκαν με Αποστολόπουλο (29’) οι φιλοξενούμενοι, ισοφάρισε ο Κυριακίδης (68’) για τον «Γηραιό» που έμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Ηρακλής, στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη, δεν κατάφερε να νικήσει τον Πλατανιά στο Καυτανζόγλειο (1-1) με αποτέλεσμα να μείνει στην τελευταία θέση, όντας η μόνη ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.Ο Πλατανιάς είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, απειλώντας από νωρίς για να ανοίξει το σκορ. Στο 13’ το σουτ του Μανούσου πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 22’ ο Γιακουμάκης δεν πρόλαβε να στείλει στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μενδρινού.

Ο Ηρακλής, με εξαίρεση ένα άστοχο σουτ του Μοντέιρο (23’), δεν απείλησε στο πρώτο μέρος τον Πλατανιά, ο οποίος στο 29’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μετά από λάθος του Κούρου, ο Γιακουμάκης γύρισε στον Αποστολόπουλο και αυτός με τρομερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (46’) ο Πλατανιάς έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, με τον Περνίς να διώχνει το πλασέ του Γιακουμάκη. Η απάντηση του Ηρακλή ήρθε στο 53’, με τον Ζιαμπάρη να πιάνει την κεφαλιά και τον Σωτηρίου να διώχνει σε κόρνερ.

Η είσοδος του Λάμπρου έδωσε πνοή στον Ηρακλή και στο 68’ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Σαραμαντάς έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, ο Σωτηρίου δεν έκανε καλή έξοδο και ο Κυριακίδης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ισοφάρισε το σκορ σε 1-1.

Ο Πλατανιάς θα μπορούσε να απαντήσει άμεσα (72’), με τον Γιακουμάκη να κάνει άσχημο τελείωμα απέναντι στον Περνίς. Στο 81' μία σέντρα - σουτ του Μανούσου αποκρούστηκε σε κόρνερ και στο 88’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι μετά από αναμπουμπούλα στην περιοχή. Ο διαιτητής Σκουλάς έκρινε ότι δεν υπήρχε κάτι μεμπτό και συνέχισε το παιχνίδι. Λίγο πριν το τελικό σφύριγμα της λήξης, ο Ρούσσος έκανε σωτήριο τάκλιν σε γύρισμα από τα δεξιά του Ντίνα για τον Γιακουμάκη, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Ηρακλής παρέμεινε στην τελευταία θέση με 3 βαθμούς και χωρίς νίκη μετά από 8 παιχνίδια. Στον αντίποδα, ο Πλατανιάς έφτασε τους 10 βαθμούς και συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη από τις 17 Σεπτεμβρίου.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες