1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Σέριε Α: Ο Λοκατέλι «ξέρανε» την Γιουβέντους (video)

Σέριε Α: Ο Λοκατέλι «ξέρανε» την Γιουβέντους (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2016 23:44
Με γκολάρα του 18χρονου Λοκατέλι (65’) η Μίλαν κέρδισε με 1-0 την Γιουβέντους στο «Σαν Σίρο» και μείωσε στο -2 τη μεταξύ τους διαφορά. Φωνάζει για το ακυρωθέν γκολ του Πιάνιτς η «Γηραιά Κυρία».

Η Γιουβέντους μετρούσε 9 σερί νίκες κόντρα στην Μίλαν, ωστόσο αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν. Η Μίλαν με γκολ του Λοκατέλι κέρδισε με 1-0 τους πρωταθλητές στο «Σαν Σίρο», υποχρεώνοντας την «Γηραιά Κυρία» σε δεύτερη ήττα στο ίδιο γήπεδο μετά από αυτή του Σεπτεμβρίου απέναντι στην Ίντερ.Η Γιουβέντους πατούσε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, ψάχνοντας τον τρόπο για να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων. Στο 9’ ο Μπενατιά δεν κατάφερε να πιάσει την κοντινή κεφαλιά, ενώ στο 21’ ο Ντοναρούμα μπλόκαρε το κοντινό σουτ του Ντιμπάλα. Στον αντίποδα, η Μίλαν «χτυπούσε» κυρίως σε αντεπιθέσεις, απειλώντας στο 10’ με μακρινό σουτ του Σούσο (έδιωξε ο Μπουφόν), ενώ στο 25’ το σουτ του Παλέτα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.

Στο 31’, η «Γηραιά Κυρία» έχασε με τραυματισμό τον Ντιμπάλα, ο οποίος έδωσε τη θέση του στον Κουαδράδο. Πέντε λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα με απευθείας φάουλ του Πιάνιτς, ωστόσο ο Ριτσόλι –μετά από συνεννόηση με το βοηθό-ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ, θεωρώντας ότι ο Μπονούτσι επηρέαζε τη φάση. Βέβαια, ο παίκτης που ήταν εκτεθειμένος ήταν ο Μπενάτια, αλλά αυτός δεν κινήθηκε προς την μπάλα.

Η εικόνα του πρώτου μέρους συνεχίστηκε και στην επανάληψη. Η Γιουβέντους είχε φλύαρη κατοχή, η μπάλα δεν έφτανε με τίποτα στον Ιγκουαΐν και οι παίκτες του Αλέγκρι αδυνατούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Ντοναρούμα. Η Μίλαν κράτησε το μηδέν και στο 65’ κατάφερε να προηγηθεί με τρομερό διαγώνιο σουτ του 18χρονου Λοκατέλι, μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στον Μπουφόν.

Ο Αλέγκρι πέρασε στο ματς και τον Μάντζουκιτς και τα εναπομείναντα λεπτά έβρισκαν τους παίκτες της Μίλαν να αμύνονται με νύχια και με δόντια για να κρατήσουν το 1-0. Μάλιστα στο φινάλε ο 17χρονος Ντοναρούμα πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε μακρινό σουτ του Κεντίρα, βάζοντας και αυτός την υπογραφή του στη σπουδαία νίκη της Μίλαν. Πλέον οι «ροσονέρι» βρίσκονται στο -2 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, ενώ ξέφυγαν προσωρινά με +3 από την 3η Ρόμα, η οποία έχει όμως παιχνίδι λιγότερο.

Μίλαν: Ντοναρούμα, Αμπάτε, Παλέτα, Ρομανιόλι, Ντε Σίλιο, Λοκατέλι (81' Γκουστάβο Γκόμες), Κούτσκα, Μποναβεντούρα, Σούσο, Νιανγκ (69' Πόλι), Μπάκα (93' Λαπαντούλα).

Γιουβέντους: Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Μπενατιά (75' Μάντζουκιτς), Αλέξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Ερνάνες (87' Στουράρο), Ντιμπάλα (33' Κουαδράδο), Ιγκουαΐν.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες