8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Euro 2016: Σπουδαία νίκη για Σλοβακία (video)

Euro 2016: Σπουδαία νίκη για Σλοβακία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/6/2016 17:54
Με γκολάρες των Βάις (32’) και Χάμσικ (45’) η Σλοβακία κέρδισε με 2-1 την Ρωσία, πήρε τους πώτους της βαθμούς στη διοργάνωση και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στα νοκ-άουτ. Δυσκολεύει το έργο των Ρώσων που μείωσαν απλώς με τον Γκλουσακόβ (80’).

Την πρώτη νίκη της ιστορίας της σε τελική φάση Euro πανηγύρισε η Σλοβακία. Οι Σλοβάκοι επικράτησαν με 2-1 της Ρωσίας και έμειναν ζωντανοί στο κόλπο της πρόκρισης, πιάνοντας προσωρινά την Ουαλία στην κορυφή του 2ου ομίλου.Η ομάδα του Κοζάκ «χτύπησε» στις αντεπιθέσεις και πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ με τους Βάις (32’) και Χάμσικ (45’). Στην επανάληψη, η Ρωσία κατάφερε να μειώσει με τον Γκλουσακόβ (80’), όμως στα εναπομείναντα λεπτά η Σλοβακία άντεξε την πίεση και πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη.

Το ματς:


Euro 2016: Σπουδαία νίκη για Σλοβακία (video)
Η Ρωσία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις. Αντίθετα, η Σλοβακία ήταν… φωτιά στις αντεπιθέσεις και στο 10’ είχε την πρώτη καλή φάση, με το σουτ του Χάμσικ να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

Η απουσία του τραυματία Τζαγκόεφ από το ρόστερ της Ρωσίας έκανε… μπαμ, αφού η ομάδα του Σλούτσι αδυνατούσε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα των Σλοβάκων. Ενδεικτικό ότι η πρώτη φάση της «αρκούδας» ήρθε στο 28’, με τον Σμολόφ να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Η Σλοβακία γλίτωσε το γκολ και στο 32’ πήρε αυτή το προβάδισμα με όμορφο γκολ του Βάις. Μετά από βαθιά μπαλιά από την άμυνα, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού απέφυγε τον αντίπαλο του, έφερε τη μπάλα στο δεξί και με εξαιρετικό σουτ άνοιξε το σκορ. Μάλιστα, ο 26χρονος έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει σε Euro χωρίς να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή ομάδα (παίζει στο Κατάρ). Η Ρωσία δεν κατάφερε να απαντήσει και στο 45’ η Σλοβακία «χτύπησε» ξανά, αυτή τη φορά με άπιαστο σουτ του Χάμσικ από τα πλάγια της περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος ο Σλούτσι άλλαξε τους δύο κεντρικούς μέσους, βάζοντας τους Γκλουσακόβ και Μαμάεβ αντί των Νόιστεντερ και Γκολοβίν. Η Σλοβακία πάντως ξεκίνησε πιο δυνατά και στο 54’ λίγο έλειψε ο Ρόμπερτ Μακ να πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά ο Ίγκορ Ακινφέεβ απέκρουσε σε κόρνερ. Η Ρωσία συνέχισε να έχει την κατοχή, όμως αδυνατούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς φάσεις, ώσπου στο 80’ ο Σάτοβ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Γκλουσακόβ με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι μείωσε σε 2-1. Στα υπόλοιπα λεπτά, οι Ρώσοι έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 89’ ο Τζιούμπα βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το σουτ, όμως ο Χούμποτσαν με σωτήριο τάκλιν, έδιωξε τον κίνδυνο, κρατώντας το 2-1 μέχρι το φινάλε.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:


1. Ουαλία 3 (2-1)
2. Σλοβακία 3 (3-3)
3. Αγγλία 1 (1-1)
4. Ρωσία 1 (2-3)

*Ουαλία και Αγγλία έχουν παιχνίδι λιγότερο

Τα γκολ:




Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες