1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Κύπελλο Ισπανίας: Το σήκωσε στην παράταση η Μπαρτσελόνα

Κύπελλο Ισπανίας: Το σήκωσε στην παράταση η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/5/2016 01:14
Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε με δέκα παίκτες από το 36’, έχασε με τραυματισμό τον Σουάρες, όμως πήγε τον τελικό στην παράταση και εκεί σε παιχνίδι δέκα εναντίον δέκα, κέρδισε με 2-0 την Σεβίλλη, κατακτώντας το Κύπελλο Ισπανίας για 28η φορά στην ιστορία της. Άλμπα (97’) και Νεϊμάρ (120+2’) οι σκόρερ.

Νταμπλούχος Ισπανίας για δεύτερη σερί χρονιά η Μπαρτσελόνα! Με γκολ των Άλμπα (97’) και Νεϊμάρ (120+2’) στην παράταση, οι «μπλαουγκράνα» νίκησαν με 2-0 την Σεβίλλη και κατέκτησαν το Κύπελλο για 28η φορά (αριθμός ρεκόρ).Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 8’, με τον Σουάρες να μην σημαδεύει σωστά από πλεονεκτική θέση, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Η Σεβίλλη ισορρόπησε την κατάσταση και στο 36’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα μετά από αποβολή του Μασεράνο. Ο Αργεντινός τράβηξε από την φανέλα τον Γκαμεϊρό την ώρα που έβγαινε απέναντι από τον Τερ Στέγκεν και έτσι είδε απευθείας κόκκινη.

Το φάουλ από το ημικύκλιο το εκτέλεσε ο Μπανέγα, αναγκάζοντας τον Τερ Στέγκεν σε απόκρουση. Το ημίχρονο έκλεισε με ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα, καθώς στο 44’ η κοντινή κεφαλιά του Πικέ, έπειτα από κόρνερ του Ράκιτιτς, πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στην επανάληψη, ο Λουίς Ενρίκε πέρασε τον Ματιέ στη θέση του Ράκιτιτς και στο 50’ ο Μπανέγα σημάδεψε το δοκάρι του Τερ Στέγκεν, χάνοντας δεύτερη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο για την Μπαρτσελόνα, αφού στο 57’ ο Σουάρες αποχώρησε με πρόβλημα στο δικέφαλο, δίνοντας τη θέση του στον Ραφίνια.

Η Σεβίλλη απείλησε ξανά στο 65’ με ένα σουτ του Κριχόβιακ που έδιωξε ο Μπουσκέτς, όμως δεν είχε άλλη αξιόλογη φάση. Η ομάδα του Έμερι εμφάνισε σημάδια κούρασης μετά τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και στο 77’ ο Ρίκο χρειάστηκε να επέμβει σε απευθείας φάουλ του Μέσι.

Τελικά λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας, ο Μπανέγα ανέτρεψε τον Νεϊμάρ έξω από την περιοχή, πριν βρεθεί τετ-α-τετ τον Ρίκο, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να επανέλθει η αριθμητική ισορροπία.

Οι Ανδαλουσιανοί κατέρρευσαν στην παράταση και στο 97’ ο Άλμπα εκμεταλλεύτηκε την εκπληκτική ασίστ του Μέσι, δίνοντας το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα. Η Σεβίλλη δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 120+1’ έμεινε με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Καρίσο. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο επόμενο λεπτό, όταν μετά από εκπληκτική ενέργεια και ασίστ του Μέσι, ο Νεϊμάρ πλάσαρε σωστά για το τελικό 2-0.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες