8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Σούπερ Λιγκ: Κέρδισε αλλά αποδοκιμάστηκε ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Κέρδισε αλλά αποδοκιμάστηκε ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2015 17:20
Ο ΠΑΟΚ δεν βλέπονταν και αποδοκιμάστηκε στην Τούμπα κόντρα στον Πλατανιά, ωστόσο πήρε την εντός έδρας νίκη (1-0) χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Κλάους, το οποίο προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους. «Μαντάρα» τα έκαναν Μήτσιος και βοηθοί.

Με νίκη αλλά με απογοητευτική εμφάνιση αποχαιρετάει το 2015 ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» το Βορρά κέρδισε με 1-0 τον Πλατανιά στην Τούμπα, σ’ ένα παιχνίδι με πρωταγωνιστές τον Μήτσιο και τους βοηθούς.

Μόλις στο 10’ ο Μακ ανακόπηκε λανθασμένα ως οφσάιντ ενώ έφευγε μόνος του, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο άλλος επόπτης υπέδειξε οφσάιντ τον Μενδρινό, τη στιγμή που έβγαινε στην αντεπίθεση. Στο 14’ ο Αθανασιάδης ανακόπτηκε και αυτός μεπλανθασμένα οφσάιντ, ενώ στο 17’ οι επόπτες έκαναν το 4x4, κόβοντας ως οφσάιντ τον Ράμος.Ο «δικέφαλος» του Βορρά είχε την κατοχή αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα του Πλατανιά. Η μοναδική καλή στιγμή των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος ήρθε στο 20’ με τον Αθανασιάδη, ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει καλό τελείωμα από το ύψος του πέναλτι, σε φάση που ξεκίνησε από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Πέλκα. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Κωνσταντινίδης έγινε αναγκαστική αλλαγή και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού.

Στο δεύτερο μέρος ο Τούντορ προχώρησε σε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή, με τον νεαρό Μελίσσα να παίρνει τη θέση του τραυματία Όλσεν. Η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν άλλαξε στο ξεκίνημα της επανάληψης, αν και στο 65’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μυστακίδη από τον Ράμος.

Ωστόσο, τρία λεπτά μετά ο Μήτσιος έδειξε την άσπρη βούλα, σε μαρκάρισμα του Γκνιάτις στον Τζαβέλλα, με το ριπλέι να μην τον δικαιώνει για την υπόδειξή του. Ο Αθανασιάδης ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πλατανιά, πετυχαίνοντας το γκολ που έκρινε τον νικητή της αναμέτρησης.

Στο 75’ ο ΠΑΟΚ είχε σημαντική ευκαιρία με τον Μακ για να «κλειδώσει» τη νίκη, ωστόσο ο Σλοβάκος δεν κατάφερε να ευστοχήσει με πλασέ εντός περιοχής. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Πλατανιάς ανέβηκε ψηλά και πίεσε τους γηπεδούχους για το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 81’ το σουτ του Ανγκούλο βρήκε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 84’ ο Μελίσσας έδιωξε σωτήρια το γύρισμα του Ντίνα. Το 1-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε, ωστόσο η ομάδα του Τούνορ αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στην Τούμπα.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες