3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Σούπερ Λιγκ: Νίκησε και έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Νίκησε και έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2015 22:10
Με δύο γκολ του Φορτούνη (το πρώτο με τραβηγμένο πέναλτι), ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο άδειο Καραϊσκάκη και ισοφάρισε το ιστορικό ρεκόρ του Μπούκοβι με 11 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Αστέρα στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκη, ωστόσο πήρε τη νίκη με 3-1 και έκανε το 11x11, ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση στην ιστορία του.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα μπήκε δυνατά στο ματς και απείλησε από νωρίς, έχοντας καλή στιγμή στο 2’ με δυνατό σουτ του Κασάμι (απομάκρυνε ο Μπαντής). Δύο λεπτά μετά ο γκολκίπερ του Αστέρα μπλόκαρε το σουτ του Ντουρμάζ, ενώ στo 11’ το σουτ του Σουηδού έφυγε λίγο άουτ.Ο Αστέρας ισορρόπησε στη συνέχεια, έκλεισε καλά τους χώρους και προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα.. Στο 20ό λεπτό, ο βοηθός υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Παπαδόπουλο, ο οποίος έβγαινε τετ α τετ με τον Ρομπέρτο, ενώ στο 25’ ο Ντα Κόστα έκοψε σωτήρια τον Φερνάντεζ, που ήταν έτοιμος να σουτάρει από πλεονεκτική θέση.

Στο 31’ ο Ολυμπιακός έχασε απίστευτη φάση, αφού ο Ιντέγε δεν κατάφερε να σκοράρει προ κενής εστίας, στέλνοντας τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Ο Αστέρας μπλόκαρε τους «ερυθρόλευκους» και δεν απειλήθηκε ξανά μέχρι το ημίχρονο αν και στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για τράβηγμά του Κασάμι από τον Γκοιάν.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ελβετός μέσος έδωσε τη θέση του στον Φουστέρ, ο οποίος έκανε επανεμφάνιση μετά από 2,5 μήνες. Ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή και πίεζε για το 1-0, έχοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ντουρμάζ. Στο 52’ ο Σουηδός δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπαντή σε τετ-α-τετ ενώ στο 70’ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Δύο λεπτά μετά έγινε η φάση του αγώνα, με τον Κύζα να σφυρίζει πέναλτι σε πτώση του Μιλιβόγεβιτς μέσα στην μεγάλη περιοχή, ύστερα από μονομαχία με τον Κουρμπέλη. Η απόφαση του διαιτητή ήταν τραβηγμένη και προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις από τους παίκτες του Αστέρα.

Ο Φορτούνης ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ, γράφοντας το 1-0. Τα πράγματα έγιναν αμέσως πιο εύκολα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έβρισκε περισσότερους χώρους και στο 80’ πέτυχε δεύτερο γκολ με ωραίο σουτ του Φορτούνη έξω από την περιοχή. Έξι λεπτά μετά ο Ιντέγε έβαλε το… κερασάκι, «γράφοντας» το 3-0 με σουτ εντός περιοχής.

Ο Αστέρας μείωσε απλώς στο φινάλε με τον Γιάννου, παρότι ο Ρομπέρτο απέκρουσε αρχικά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Έλληνας επιθετικός.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες