9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Σούπερ Λιγκ: Την διέλυσε!

Σούπερ Λιγκ: Την διέλυσε!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2015 22:32
Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 4-0 την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη» και με εφτά νίκες σε ισάριθμα ματς παραμένει μόνος στην κορυφή του πρωταθλήματος! Μποτία, Ιντέγε και Φορτούνης (2) οι σκόρερ των ερυθρόλευκων.

Επίδειξη δύναμης έκανε κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός. Μετά τη νίκη στην Τούμπα, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν… περίπατο απέναντι στην «Ένωση», την οποία νίκησαν με το εμφατικό 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Μποτία «έγραψε» το 1-0 στο 28ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Τσόρι, ενώ η επιλογή του Δέλλα να βγάλει τον Σιμόες στο 63’ και να βάλει τον Μπουονανότε έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων. Η ομάδα του Σίλβα βρήκε αρκετούς χώρους, είχε δοκάρι με τον Τσόρι και πέτυχε ακόμα τρία γκολ με τους Ιντέγε (70’) και Φορτούνη (78’, 90+4’ πεν.)!Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έκανε το 7x7 στο πρωτάθλημα και θα ταξιδέψει με ανεβασμένη ψυχολογία στο Ζάγκρεμπ για το ματς της Τρίτης με την Ντιναμό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον αντίποδα, η ΑΕΚ κατέρρευσε μετά το δεύτερο γκολ και γνώρισε δεύτερη ήττα σε ντέρμπι μετά από αυτό της Τούμπας, μένοντας στην 4η θέση με 13 βαθμούς.

Αρκετά λάθη από τον διαιτητή Κύζα και τους βοηθούς του, οι οποίοι έκαναν λάθος υποδείξεις οφσάιντ σε επιθέσεις της ΑΕΚ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Το ματς:


Σούπερ Λιγκ: Την διέλυσε!
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο γήπεδο και έψαξε το γρήγορο γκολ, ωστόσο η ΑΕΚ δεν έδωσε χώρους και στο 12’ είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, με σουτ του Αραβίδη το οποίο μπλόκαρε ο Ρομπέρτο. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε δύο λεπτά αργότερα με μακρινό σουτ του Τσόρι, το οποίο δεν ανησύχησε τον Μπαρόχα.

Ο ρυθμός του αγώνα κυλούσε υπέρ της ΑΕΚ, η οποία δεν επέτρεπε στον Ολυμπιακό να κάνει παιχνίδι και παράλληλα έφευγε ταχύτατα στις αντεπιθέσεις. Από μια τέτοια φάση, έφτασε κοντά στο γκολ στο 26’, όταν μετά από σέντρα του Ντίντακ, ο Πλατέλλας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Δύο λεπτά μετά ήρθε η πρώτη αξιόλογη φάση για τον Ολυμπιακό. Ο Ιντέγε επιχείρησε το διαγώνιο σουτ, αναγκάζοντας τον Μπαρόχα να διώξει με απόκρουση σε κόρνερ. Ο Δέλλας είχε προειδοποίησε την ομάδα του για τις στημένες φάσεις και οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να σκοράρουν στην πρώτη τους ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε! Ο Τσόρι ανέλαβε την εκτέλεση στο 29’, ο Μποτία έμεινε μόνος στην «καρδιά» της άμυνας και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, βάζοντας… φωτιά στο «Καραϊσκάκη».

Σούπερ Λιγκ: Την διέλυσε!
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου να δημιουργήσουν ευκαιρίες, όμως δεν ανησύχησαν την εστία του Ρομπέρτο. Το δεύτερο ημίχρονο κυλούσε σε αργό ρυθμό και η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 58’ με ένα σουτ του Μπαρμπόσα, το οποίο κόντραρε στον Μποτία.

Στο 63’ ο Δέλλας επέλεξε να ρισκάρει, ρίχνοντας στο ματς τον Μπουονανότε αντί του κόφτη Σιμόες. Η επιλογή άλλαξε πλήρως τις ισορροπίες, επιτρέποντας στον Ολυμπιακό να βρει πάρα πολλούς χώρους στις αντεπιθέσεις. Στο 66’ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δοκάρι με κεφαλιά του Τσόρι και στο 70’, έπειτα από ωραία αντεπίθεση, πέτυχαν το δεύτερο γκολ με τρομερό τελείωμα του Ιντέγε.

Η ΑΕΚ «άγγιξε» το 2-1 στο 75’, ωστόσο ο Μποτία κράτησε το μηδέν, σώζοντας δύο φορές την ομάδα του σε σουτ του Μπαρμπόσα. Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να βρίσκει χώρους και στο 77’ «κλείδωσε» τη νίκη με τον νεοεισελθέντα Φορτούνη. Ο εξαιρετικός Ιντέγε έφυγε στην κόντρα και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Φορτούνη, ο οποίος «έγραψε» το 3-0, λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς.

Ο ίδιος διαμόρφωσε και το τελικό 4-0 στις καθυστερήσεις, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ερνάνι από τον Γκάλο. Ο Ολυμπιακός πήρε τη μεγάλη νίκη, έκανε το 7x7 και θα ταξιδέψει με ψυχολογία στο Ζάγκρεμπ για το κρίσιμο ματς με την Ντιναμό.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μαζουάκου, Μποτία, Σιόβας, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Τσόρι (76’ Φορτούνης), Σεμπά (79’ Ερνάνι), Ιντέγε, Ντουρμάζ (64’ Πάρντο)

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Γκάλο, Ντιντάκ, Σιμόες (63’ Μπουονανότε), Γιόχανσον, Πλατέλλας (75’ Κριστάντους), Μάνταλος (82’ Κορδέρο), Μπαρμπόσα, Αραβίδης

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες