2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Πρέμιερ Λιγκ: Πόσο πιο χαμηλά ρε Τσέλσι;

Πρέμιερ Λιγκ: Πόσο πιο χαμηλά ρε Τσέλσι;

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2015 21:28
Η Τσέλσι πραγματοποίησε νέα κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της από την εξαιρετική Σαουθάμπτον, η οποία ανέτρεψε το σκορ και είχε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα! Ντέιβις (42’), Μανέ (60’) και Πελέ (72’) τα γκολ των νικητών, προηγήθηκε με Γουίλιαν (10’) η Τσέλσι

Πιο κάτω δεν πάει! Η μήπως πάει; Το… φάντασμα της περσινής Τσέλσι ηττήθηκε με 3-1 από την Σαουθάμπτον στο Λονδίνο και έμεινε με 8 βαθμούς μετά από ισάριθμες αγωνιστικές, όντας στην 16η θέση της βαθμολογίας! Αυτό είναι το χειρότερο ξεκίνημα των Λονδρέζων από τη σεζόν 1978/79, που είχε ως φινάλε τον υποβιβασμό της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία ως τελευταία του πρωταθλήματος.Η Τσέλσι κατάφερε να πάρει από νωρίς το προβάδισμα χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γουίλιαν στο 10ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος με εκπληκτική εκτέλεση δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Στεκέλεμπουργκ, φτάνοντας ήδη τα τέσσερα γκολ με απευθείας εκτελέσεις φάουλ.

Πρέμιερ Λιγκ: Πόσο πιο χαμηλά ρε Τσέλσι;
Παρά το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων, η συνέχεια άνηκε στην Σαουθάμπτον. Οι «Άγιοι» πήραν τον έλεγχο του αγώνα και διαμαρτυρήθηκαν δίκαια για δύο πέναλτι. Στο 12’ ο Ιβάνοβιτς τράβηξε παρατεταμένα τη φανέλα του Φαν Ντάικ στην περιοχή και στο 33’ ο Ραμίρες ανέτρεψε τον Μανέ, όμως ο διαιτητής έδειξε παίζεται. Από την πλευρά της, η Τσέλσι φωνάζει για τη φάση του 26’, όταν ο Μπέρτραντ κλώτσησε εκτός φάσης τον Γουίλιαν αλλά δεν είδε κόκκινη.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο δεν μπορούσε να απειλήσει και στο 42’ η Σαουθάμπτον είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Μπέρτραντ. Ωστόσο, δύο λεπτά μετά ο Πελέ έστρωσε στον Ντέιβις και αυτός αφύλαχτος ισοφάρισε σε 1-1 με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μουρίνιο έριξε στο ματς τον Μάτιτς αντί του Ραμίρες (η Τσέλσι δεν έπαιζε με καθαρό κόφτη), ωστόσο η πρώτη μεγάλη φάση άνηκε στη Σαουθάμπτον, η οποία είχε διπλή ευκαιρία στο 49’ με τον Μανέ.

Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν ίδια (και χειρότερη) εικόνα με το πρώτο μέρος και η Σαουθάμπτον έφερε… τούμπα το ματς στο 60’, μετά από λάθος του Τέρι. Ο Πελέ έκανε την κάθετη για τον Μανέ, αυτός ξέφυγε από τον Άγγλο αμυντικό και με πλασέ νίκησε τον Μπέγκοβιτς, «γράφοντας» το 2-1.

Ο Μουρίνιο έριξε στο ματς τους Πέδρο και Ρεμί (αντί του Μάτιτς που μπήκε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους), ωστόσο η άμυνα των «μπλε θύμιζε… τρικυμία και μετά από λάθος του Αθπιλικουέτα στο 72’, η Σαουθάμπτον πέτυχε 3ο γκολ με τον Πελέ. Μάλιστα ο Ιταλός είχε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει ακόμα ένα τέρμα στο 75’, όμως το σουτ του από το ύψος του πέναλτι βρήκε στον Τέρι.

Το 3-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Τσέλσι μετράει ήδη έξι ήττες σ’ όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει δεχτεί 17 γκολ στο πρωτάθλημα, ένα περισσότερο από τα μισά απ’ όσα δέχτηκε την περσινή σεζόν (32)

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες