Άρης: Συναγερμός στο «κίτρινο» στρατόπεδο - Φόβοι για θλάση του Μπρούμα
Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις του Άρη για την κατάσταση του Μπρούμα, ο οποίος έμεινε εκτός κόντρα στον Παναθηναϊκό λόγω μυϊκού προβλήματος και πιθανότατα αντιμετωπίζει θλάση. Φόβοι πως θα χάσει το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό.Ο Πορτογάλος εξτρέμ έμεινε εκτός αποστολής για το ματς κόντρα στους «πράσινους» (28/10, ήττα με 2-1) για το Κύπελλο Ελλάδος, εξαιτίας μυϊκού προβλήματος.
Ο 32χρονος άσος θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού, με τις πρώτες εκτιμήσεις να δείχνουν θλάση.Σε περίπτωση που επαληθευτεί αυτή η ανησυχία, ο Μπρούμα θα χάσει το εκτός έδρας ματς με τους Βοιωτούς την ερχόμενη Κυριακή (1/11, 17:00), δημιουργώντας «πονοκέφαλο» στον Μιχάλη Γρηγορίου.
Τρελάθηκε η FONBET👇
520 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ στη νέα προσφορά* γνωριμίας
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
Ο Έλληνας τεχνικός διατηρούσε σταθερά τον Μπρούμα στο αρχικό σχήμα μετά τη διακοπή, με τους Θεσσαλονικείς να πετυχαίνουν τρεις διαδοχικές νίκες έχοντας τον Πορτογάλο στην ενδεκάδα. Μάλιστα, στη μία από τις τρεις νίκες, ο Πορτογάλος εξτρέμ βρήκε και τον δρόμο προς τα δίχτυα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Περισσότερες ειδήσεις
29/10/2026 10:44
Μουντιάλ Κ15: Στους «4» του κόσμου η ασταμάτητη Ελλάδα!
29/10/2026 10:40
Τι παίζουμε στο παρολί της ημέρας
29/10/2026 09:45
Πρόγραμμα Euroleague 2026-27: Όλοι οι αγώνες και οι ημερομηνίες
29/10/2026 09:25
Τι ώρα παίζει Βόλος Elabet - Ατρόμητος σήμερα και σε ποιο κανάλι
Πείτε τη γνώμη σας: