Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Ο Κορομηλάς αρνείται όλες τις κατηγορίες!
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η απολογιακή διαδικασία στα δικαστήρια της Ευελπίδων για το σκάνδαλο που συγκλονίζει το ελληνικό μπάσκετ.Πρώτος χρονικά ενώπιον του τακτικού ανακριτή βρέθηκε ο Ηλίας Κορομηλάς, ο οποίος, εκπροσωπούμενος από τον συνήγορό του Απόστολη Λύτρα, απέκλεισε κάθε μορφή εμπλοκής του στις πράξεις που του καταλογίζονται.
Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο κ. Κορομηλάς έδωσε πλήρεις εξηγήσεις για τα χρηματικά ποσά που βρέθηκαν από τις Αρχές, υποστηρίζοντας ότι προέρχονται από τη νόμιμη πολυετή του δραστηριότητα στη διαιτησία σε διεθνές επίπεδο. Παράλληλα, ο κατηγορούμενος τοποθετήθηκε και για την καταγγελία Ουκρανού ρέφερι περί απόπειρας προσέγγισης με το ποσό των 10.000 ευρώ ενόψει του τελικού του EuroCup 2021 υπέρ της Ούνιξ Καζάν.
Ο κ. Κορομηλάς υπογράμμισε πως το εν λόγω ζήτημα έχει ήδη ερευνηθεί ενδελεχέστατα από τις ελληνικές δικαστικές και αστυνομικές Αρχές, έχοντας τεθεί οριστικά στο αρχείο.
Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του Ηλία Κορομηλά, η διαδικασία στην Ευελπίδων συνεχίζεται με τις απολογίες της Βασιλικής Τσαρούχα και του Αναστάσιου Πηλοΐδη, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρώσουν τον πρώτο κρίσιμο κύκλο των απολογιών.
Τρελάθηκε η FONBET👇
520 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ στη νέα προσφορά* γνωριμίας
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
520 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ στη νέα προσφορά* γνωριμίας
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Περισσότερες ειδήσεις
26/10/2026 12:00
Μακροχρόνια Super League 2: Οι αποδόσεις και τα φαβορί για κατάκτηση
26/10/2026 11:57
«Μυθικός» Εμπαπέ: Έφτασε τα 100 γκολ με τη Ρεάλ Μαδρίτης!
Πείτε τη γνώμη σας: