Ναν: «Κάλλιο αργά παρά ποτέ»
Την επιστροφή του στα παρκέ απολαμβάνει ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος ετοιμάζεται πλέον και για την πρώτη του φετινή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό στη EuroLeague.1005 Δώρα* χωρίς ταυτοποίηση και 1125 extra Δώρα* με την ταυτοποίηση σου!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
Ο Αμερικανός γκαρντ πήρε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά την περασμένη Κυριακή (18/10), απέναντι στο Περιστέρι για τη Stoiximan GBL, αφήνοντας πίσω του το διάστημα της απουσίας του.
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ναν δημοσίευσε φωτογραφίες από την επιστροφή του, συνοδεύοντάς τες με το μήνυμα: «Με την ευλογία του Θεού! Κάλλιο αργά παρά ποτέ».
Πλέον, το βλέμμα του είναι στραμμένο στην αναμέτρηση της Πέμπτης (22/10, 21:15) με την Μπασκόνια στο Telekom Center Athens, όπου αναμένεται να πραγματοποιήσει το φετινό ευρωπαϊκό του ντεμπούτο.
?img_index=1
Περισσότερες ειδήσεις
21/10/2026 19:13
Συνεχίζεται η ενεργειακή αναβάθμιση του ΣΕΦ
21/10/2026 19:07
ΠΑΣ Πύργος: Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Δημήτρης Σπανός
21/10/2026 17:18
ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Θα διεκδικήσουμε όσα μας εκλάπησαν»
Πείτε τη γνώμη σας: