ΠΑΟΚ: «Χρόνια πολλά Δημήτρη!» - Οι ευχές της ασπρόμαυρης ΠΑΕ στον Γιαννούλη
Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα (17/10) για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος συμπληρώνει το 31ο έτος της ηλικίας του.Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν παρέλειψε να στείλει τις θερμότερες ευχές της στον διεθνή αριστερό μπακ, σημειώνοντας: «Χρόνια πολλά Δημήτρη! Με υγεία, αγάπη και πολλές επιτυχίες».
Ο έμπειρος αμυντικός, που επέστρεψε το καλοκαίρι στην Τούμπα, μετρά 82 συμμετοχές, 2 τέρματα και 10 ασίστ με τη φανέλα του «Δικεφάλου», έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ελλάδας.
Στη δεύτερη θητεία του στους «ασπρόμαυρους» καταγράφει 4 εμφανίσεις, έχοντας επιστρέψει πρόσφατα από τον τραυματισμό που αντιμετώπισε.
Χρόνια πολλά Δημήτρη! Με υγεία, αγάπη και πολλές επιτυχίες. #PAOK #Giannoulis #Bday pic.twitter.com/vgKPL6HnQY
— PAOK FC (@PAOK_FC) October 17, 2026
Μόλις ΕΣΚΑΣΕ 💣˗ˏˋ boomˎˊ˗
520 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ στη νέα προσφορά* γνωριμίας
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
520 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ στη νέα προσφορά* γνωριμίας
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Περισσότερες ειδήσεις
17/10/2026 10:51
ΟΦΗ: Τελευταία προπόνηση και αποστολή για Καλαμάτα
17/10/2026 10:32
Σκέψεις για εκτεταμένο ροτέισον στη Μάντσεστερ Σίτι ενόψει ΑΕΚ
17/10/2026 10:17
«Δένει» τον Ντάνιελ Φάρκε έως το 2029 η Λιντς
Πείτε τη γνώμη σας: