EuroLeague: Οι απουσίες και οι αμφίβολοι της Τετάρτης (14/10)
Δείτε αναλυτικά τους παίκτες που δεν θα αγωνιστούν ή παραμένουν αμφίβολοι για τη δεύτερη ημέρα της πέμπτης αγωνιστικής της EuroLeague 2026/27.Σε εξέλιξη βρίσκεται η δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της φετινής Ευρωλίγκας, με το σημερινό (14/10) μπασκετικό μενού να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.
Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση μεταξύ της Χάποελ Τελ Αβίβ και της Μπεσίκτας, ενώ το Παρί-Βίρτους Μπολόνια στις 21:45 θα κλείσει την αυλαία της αγωνιστικής.
Το ιατρικό δελτίο της δεύτερης ημέρας της πέμπτης αγωνιστικής:Χάποελ Τελ Αβίβ - Μπεσίκτας 19:00
Παραμένουν εκτός για τους Ισραηλινούς οι Όζ Μπλέιζερ, Τάιλερ Ένις, Τόμερ Γκίνατ, Γκάι Παλατίν και Μπαρ Τίμορ, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Αμίρ Κόφι. Οι Τούρκοι δεν υπολογίζουν στον τραυματία ΝτάΚουαν Τζέφρις, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιακίζ Αξου.
Αναντολού Εφές - Μπάγερν Μονάχου 20:30
Ο Πάμπλο Λάσο θα στερηθεί για ακόμη ένα ματς τις υπηρεσίες των Μάικ Τζέιμς, Αϊζάια Κορντινιέ και Γιώργου Παπαγιάννη, την ώρα που είναι αμφίβολοι οι Ρουζγκάρ Φενεμέν, Ντ. Καρουτάσου και Ντέιβιντ Μουτάφ. «Λευκό» απουσιολόγιο για τους Βαυαρούς.
Παρί - Βίρτους Μπολόνια 21:45
Επιστρέφει ο Τζάρεντ Ρόντεν, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Φρανκ Νιλικίνα και Μαοζίνια Περέιρα. Οι Ιταλοί θα παραταχθούν χωρίς απουσίες.
Πείτε τη γνώμη σας: