Ο Πανιώνιος τοποθετήθηκε μετά το κάζο από τον Πύργο
Σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα μετά την πρώτη ήττα της ομάδας στο πρωτάθλημα, προχώρησε ο Πανιώνιος.Οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν με 2-0 από τον ΠΑΣ Πύργος στο Παμπελοποννησιακό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 2, γεγονός που εξόργισε τους οπαδούς του Ιστορικού, οι οποίοι δε θέλουν επ' ουδενί να δουν την ομάδα τους να μην προβιβάζεται για ακόμη μία χρονιά.
Μάλιστα, το γεγονός ότι η ήττα προήλθε από ομάδα που ανέβηκε φέτος στη Β' και δεν είχε βρει «τρίποντο» μέχρι σήμερα, δυναμίτισε ακόμη περισσότερο το κλίμα.
Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Πανιώνιος τόνισε ότι είναι λογικό να υπάρχει θυμός και απογοήτευση, ωστόσο έστειλε μήνυμα ενότητας.
Σημειώνεται, ότι με την ήττα αυτή, ο Πανιώνιος παρέμεινε στο -2 από την κορυφή όπου βρίσκεται η Μαρκό, η οποία με νίκη αύριο (5/10) κόντρα στον Νέστο Χρυσούπολης θα ξεφύγει στο +5.
Διαθέσιμο (1) στοίχημα χωρίς κατάθεση* για να αξιοποιηθεί στο ματς της αρεσκείας σας! 👉ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
«Μετά από ένα πολύ κακό παιχνίδι για την ομάδα μας, είναι εύκολο να αφήσουμε τον θυμό και την απογοήτευση να μιλήσουν.
Ας κάνουμε κάτι πιο δύσκολο και πιο ουσιαστικό.
Ας κοιτάξει ο καθένας τον εαυτό του και ας προσπαθήσουμε όλοι, μέσα και γύρω από την ομάδα, να γίνουμε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.
Συνεχίζουμε. Μαθαίνουμε. Διορθώνουμε. Προχωράμε».
Πείτε τη γνώμη σας: