Ερυθρός Αστέρας - Ζάλγκιρις 77-83: Λιθουανοί για... φίλημα!
Ιδανικό ξεκίνημα είχε η Ζάλγκιρις στη φετινή Ευρωλίγκα, αφού πέρασε από το Βελιγράδι εναντίον του Ερυθρού Αστέρα με σκορ 83-77.Αμφίρροπος αγώνας έγινε στο Βελιγράδι ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και τη Ζάλγκιρις. Οι Λιθουανοί ξεκίνησαν δυνατά και έβαλαν δύσκολα στους Σέρβους, στην επιστροφή του Βαλαντσιούνας στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
Σούπερ Euroleague Προσφορά Γνωριμίας και 4140 Δώρα* Χωρίς Κατάθεση!
(* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)Ο Κρις Τζόουνς κρατούσε τον Ερυθρό Αστέρα στο ματς, αφού η Ζάλγκιρις ήταν καλύτερη από την πρώτη περίοδο, όταν στο τέλος της προηγούταν με 7 πόντους (21-28) σε ένα δεκάλεπτο με τρομερό ρυθμό που βρήκε τον Βαλαντσιούνας να κάνει ότι θέλει στο παρκέ, έχοντας 11 πόντους.
Οι Σέρβοι ωστόσο επέστρεψαν γρήγορα στον αγώνα, περιόρισαν τους Λιθουανούς και στο 2ο δεκάλεπτο κυριάρχησαν αρχικά για να μειώσουν τη διαφορά και στη συνέχεια οι δύο αντίπαλοι βάδιζαν χέρι – χέρι στο σκορ μέχρι το ημίχρονο που βρήκε μπροστά τον Αστέρα με 2 πόντους (45-43). Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου η Ζάλγκιρις ήταν στο +2 (57-59) και όλα μαρτυρούσαν… θρίλερ!
Όπως και τελικά έγινε, αφού κανένας από τους αντιπάλους δεν μπόρεσε να πάρει διαφορά ικανή να διασφαλίσει τη νίκη και μέχρι το τέλος μάχονταν για τη νίκη, με τους Λιθουανούς τελικά να φτάνουν στο τελικό 83-77, κυρίως γιατί ήταν πιο ψύχραιμοι στο τελευταίο δίλεπτο.
Περισσότερες ειδήσεις
25/9/2026 00:10
Λεσόρ: «Νιώθω ευτυχισμένος με τον Ομπράντοβιτς»
24/9/2026 23:11
Ρονάλντο: Έχασε το... άχαστο κόντρα στην Ουαλία (video)
24/9/2026 22:27
Γερμανία: Αποχώρησε τραυματίας ο Χάβερτς - Αγωνία ενόψει Ελλάδας
24/9/2026 22:18
Επικός Χουάντσο: Ζήτησε κάρτα για… τάκλιν (photo)
Πείτε τη γνώμη σας: