ΑΕΚ: Ψάχνει το «μπαμ» με τον Ερτέλ
Σε συζητήσεις με τον Τόμας Ερτέλ βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία προσπαθεί να ενισχυθεί πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.Η Ένωση θέλει να αποκτήσει παίκτη στην περιφέρεια και ο Γάλλος μοιάζει ιδανική λύση, αφού η εμπειρία του και η μακρά καριέρα του στο κορυφαίο επίπεδο, τον καθιστούν αυτή τη στιγμή έναν από τους κορυφαίους παίκτες που είναι διαθέσιμοι.
Το ζητoύσατε. Το καταφέραμε. Σας το προσφέρουμε. Χωρίς κατάθεση* και μόνο για λίγο. ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
Οι δύο πλευρές έχουν κάνει επαφές με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν καταθέσει την προσφορά τους στον παίκτη, με τον Σάκοτα να θεωρεί ότι είναι κάποιος που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του.
Ο Ερτέλ στα 37 του χρόνια παραμένει ικανός για να καλύψει τη θέση του πόιντ γκαρντ και να προσδώσει ηγετικά χαρακτηριστικά σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ, που έχει στόχο το BCL.
Περισσότερες ειδήσεις
15/9/2026 20:02
Με υψηλές ρήτρες «θωρακίζεται» η Βαλένθια
15/9/2026 19:33
Παυλίδης: Παίκτης του μήνα στην Πορτογαλία για τον μήνα Αύγουστο
15/9/2026 19:24
Μαρκό: Χωρίς Ελ Αραμπί, Σεμπά και Καστάνιο κόντρα στον Άρη
15/9/2026 19:16
Ανακοίνωση του ΠΣΑΤ κατά του Λιόλιου
Πείτε τη γνώμη σας: