Υπό το βλέμμα του Σακίλ Ο΄Νιλ το Ζάλγκιρις – Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Κάουνας στις 29 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να κοντραριστεί με την Ζάλγκιρις και στη «Ζαλγκίριο Αρένα» θα βρεθεί ένας θρύλος του ΝΒΑ.Όπως έγινε γνωστό ο Σακίλ Ο΄Νιλ θα βρεθεί στη Λιθουανία και θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση των πρωταθλητών Ευρώπης με την ομάδα του Κάουνας δια ζώσης.
*Ισχύουν Όροι & ΠροϋποθέσειςΟ πρώην αστέρας των Μάτζικ, των Χιτ, των Καβαλίερς και των Λέικερς συνεργάζεται με την εταιρεία NordVPN που κατέχει το 45% των μετοχών της Ζάλγκιρις κι έτσι στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο Σακ έρχεται στην Ευρώπη.
Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση αυτή θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 2η αγωνιστικής της Euroleague, ενώ η πρεμιέρα θα βρει τον Ολυμπιακό στην Ισπανία, φιλοξενούμενο της Μπασκόνια.
Περισσότερες ειδήσεις
14/9/2026 20:29
GBL: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας
14/9/2026 19:34
Λιτός και περιεκτικός ο Σαλάχ-Εντίν: «Ήρθα για το πρωτάθλημα»
14/9/2026 19:04
Η Εuroleague πήγε… T-Center – Τα πλάνα της από τη media day
Πείτε τη γνώμη σας: