Χάνει τον Μακούντου για ενάμιση μήνα η Μπαρτσελόνα
Χωρίς τον Μακούντου θα ξεκινήσει τη σεζόν η Μπαρτσελόνα τη σεζόν.Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Καταλανών θα μείνει εκτός για περίπου έξι εβδομάδες και δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του στην αφετηρία της σεζόν.
Ο Γιοάν Μακούντου έχει τενοντοπάθεια στο αριστερό του γόνατο, γεγονός που τον στέλνει για λίγο καιρό στα… πιτς κι έτσι οι φίλοι των Καταλανών δεν θα τον δουν στις πρώτες αγωνιστικές της Ευρωλίγκας και του ισπανικού πρωταθλήματος.
Το ζητoύσατε. Το καταφέραμε. Σας το προσφέρουμε. Χωρίς κατάθεση* και μόνο για λίγο. ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & ΠροϋποθέσειςΟ Μακούντου έφτασε από την… πολύπαθη Μονακό, προκειμένου να συμπληρώσει το ρόστερ στις θέσεις των σέντερ. Η επιστροφή του υπολογίζεται μετά τα μέσα Νοεμβρίου, όταν και θα κάνει ντεμπούτο με τους «μπλαουγκράνα» στα επίσημα παιχνίδια τους.
Περισσότερες ειδήσεις
10/9/2026 22:34
Ολυμπιακός: Η πρώτη προπόνηση του Ιμανόλ μέσα από βίντεο της ΠΑΕ
Πείτε τη γνώμη σας: