«Μένει ελεύθερος από τον Άρη ο Αλφαρέλα»
Γαλλικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Μιγκέλ Αλφαρέλα θα μείνει ελεύθερος το επόμενο διάστημα από τον Άρη, προκειμένου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.Συγκεκριμένα, το «footmercato» ανέφερε πως ο Γάλλος επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «κίτρινους», καθώς δεν υπολογίζεται από τον Μιχάλη Γρηγορίου.
Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Θεσσαλονικείς είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον ποδοσφαιριστή ελεύθερο, χωρίς να αξιώσουν κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα.
Ο Αλφαρέλα, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι το καλοκαίρι του 2028, αποκτήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο από τη Λέγκια Βαρσοβίας έναντι 700 χιλ. ευρώ. Την περασμένη σεζόν, κατέγραψε 10 συμμετοχές με τον ελληνικό σύλλογο, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει κάποιο γκολ ή να μοιράσει ασίστ.
Αποκλειστική Προσφορά* 📚
Άνοιξε το βιβλίο των εκπλήξεων! 650 μοναδικά Δώρα* Όλα χωρίς κατάθεση με promo code TOME650. Για νέα μέλη με εγγραφή
Άνοιξε το βιβλίο των εκπλήξεων! 650 μοναδικά Δώρα* Όλα χωρίς κατάθεση με promo code TOME650. Για νέα μέλη με εγγραφή
(* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Περισσότερες ειδήσεις
7/9/2026 15:43
Γουόκαπ: «Ενθουσιασμένος που έρχομαι στην Dubai BC»
7/9/2026 15:02
Dubai BC: Και επίσημα «Άραβας» ο Τόμας Γουόκαπ
7/9/2026 14:51
«Στο στόχαστρο της Ρόμα ο Σάντσο»
Πείτε τη γνώμη σας: