Τουρέ: «Μένω στην Μάντσεστερ Σίτι»
Την παραμονή του στην Μάντσεστερ Σίτι γνωστοποίησε ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος δήλωσε πως θα κάνει τα πάντα ώστε η ομάδα του να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ.Παρότι η Ίντερ βρέθηκε κοντά στην απόκτηση του, ο Γιάγια Τουρέ γνωστοποίησε πως θα μείνει στην Μάντσεστερ Σίτι και τη νέα σεζόν.
«Θα μείνω σίγουρα εδω. Οι οπαδοί της Σίτι δεν χρειάζεται να ανησυχούν» ήταν το αρχικό σχόλιο του Τουρέ στη «Manchester Evening News».
Ο ίδιος πρόσθεσε: «Ο στόχος μου τη νέα χρονιά είναι να κάνω τα αδύνατα δυνατά ώστε η ομάδα να βελτιωθεί και να παρουσιαστεί πιο δυνατή τη νέα σεζόν. Είμαι σίγουρος πως με την εμπειρία μου και με τους παίκτες που θα έρθουν, θα μπορέσουμε να δούμε μια δυνατή Σίτι».Μάλιστα ο Ιβοριανός έδωσε την υπόσχεση πως θα κάνει τα πάντα ώστε η Μάντσεστερ Σίτι να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ:
«Είναι ένας από τους μεγαλύτερους στόχους μου γιατί η Σίτι βρίσκεται για μεγάλο διάστημα στη σκιά της Γιουνάιτεντ. Μερικές φορές έρχονται οι οπαδοί τους και λένε ότι είναι η κορυφαία ομάδα γιατί έχει ήδη κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό που θέλω για τους οπαδούς της Σίτι είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα κάνω τα πάντα γι’ αυτό»
Πείτε τη γνώμη σας: