Africafoot: «Στην τελική ευθεία η επιστροφή Ουναΐ στον Παναθηναϊκό»
Ο Αζεντίν Ουναΐ βρίσκεται πλέον μία «ανάσα» από την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Africafoot».Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές σημείωσαν σημαντική πρόοδο τις τελευταίες ώρες, με τον Μαροκινό διεθνή μέσο να πλησιάζει στην επιστροφή του στους «πράσινους».
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, απομένει ουσιαστικά ένα τελευταίο βήμα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, καθώς ο Ουναΐ θα πρέπει να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό αναμένεται να ολοκληρωθεί.Το «τριφύλλι» φέρεται να κινήθηκε αποφασιστικά για την απόκτησή του και κατάφερε να πάρει προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων ενδιαφερόμενων ομάδων.
Αποκλειστική Προσφορά* 📚
Άνοιξε το βιβλίο των εκπλήξεων! 650 μοναδικά Δώρα* Όλα χωρίς κατάθεση με promo code TOME650. Για νέα μέλη με εγγραφή
Άνοιξε το βιβλίο των εκπλήξεων! 650 μοναδικά Δώρα* Όλα χωρίς κατάθεση με promo code TOME650. Για νέα μέλη με εγγραφή
(* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Ο Άγιαξ είχε φτάσει προηγουμένως σε προφορική συμφωνία με τον Ουναΐ, ωστόσο στη συνέχεια αποσύρθηκε από τη διεκδίκησή του. Στο «κόλπο» είχε μπει εκ νέου και η Αϊντχόφεν, όμως, σύμφωνα με το «Africafoot», ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που τελικά απέκτησε το πάνω χέρι για την επιστροφή του Μαροκινού.
Ο 26χρονος χαφ αγωνίστηκε ως δανεικός στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2024-25 σημειώνοντας 5 γκολ και 7 ασίστ σε 37 παιχνίδια με την πράσινη φανέλα. Συνέχισε την καριέρα του στην ισπανική Τζιρόνα όπου σε 24 συμμετοχές είχε 5 γκολ και 3 ασίστ. Ο ίδιος έψαχνε ομάδα μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Σεγούντα Ντιβιζιόν και όλα δείχνουν ότι προβάρει τα πράσινα του «τριφυλλιού».
Πείτε τη γνώμη σας: