2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Football League: Η ΑΕΚ ήρθε! (video)

Football League: Η ΑΕΚ ήρθε! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/5/2015 20:10
Την επιστροφή της στην Σούπερ Λιγκ «σφράγισε» η ΑΕΚ! Με γκολ του Ανάκογλου, η «Ένωση» κέρδισε με 1-0 τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και «κλείδωσε» την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Η διετής περιπέτεια της ΑΕΚ στις μικρές κατηγορίες έλαβε οριστικά τέλος! Η «Ένωση» κέρδισε με 1-0 τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και είναι και μαθηματικά πλέον στη Σούπερ Λίγκ!

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ήθελε ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την άνοδο, ωστόσο πήρε τη νίκη χάρη στο γκολ του Ανάκογλου (59’). Καλύτερος στο πρώτο μέρος ο Ηρακλής, ο οποίος αναμένεται να πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία.Η εικόνα της ΑΕΚ ήταν προβληματική στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να απειλήσουν τον Ηρακλή, έχοντας μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ο «Γηραιός απείλησε για πρώτη φορά στο 5ο λεπτό με σουτ του Πασά, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Βούρας, ενώ ένα λεπτό μετά ο Μπαρτολίνι έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Το υψηλό πρέσινγκ των φιλοξενούμενων έβαλε πολλά προβλήματα στην «Ένωση», η οποία είχε μόλις μια αξιόλογη στιγμή στο πρώτο μέρος με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ του Μπαρμπόσα στο 45’, το οποίο δεν βρήκε στόχο.

Ο Ηρακλής μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Πασά (49’), με την μπάλα να φεύγει πάνω απ' την εστία του Βούρα. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να απειλήσει, ωστόσο χρειάστηκε μόλις μια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Μετά από λάθος διώξιμο της άμυνας του Ηρακλή, η μπάλα στρώθηκε στον Ανάκογλου, ο οποίος με συρτό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε στο 59’ το σκορ για την ΑΕΚ. Δέκα λεπτά μετά ο Ηρακλής είχε «χρυσή» ευκαιρία για να απαντήσει, όμως ο Λουκίνας δεν κατάφερε να ευστοχήσει προ του Βούρα.

Το γκολ του Ανάκογλου βοήθησε τους γηπεδούχους να γίνουν πιο απειλητικοί. Στο 73’ ο Πλατέλλας θα μπορούσε να «κλειδώσει» τη νίκη, όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα με κεφαλιά στην κενή εστία. Ακολούθησαν δύο καλά σουτ του Αραβίδη (75’, 79’), ενώ ο Ηρακλής είχε μεγάλη στιγμή στο 90’, όμως ο Ζιαμπάρης έστειλε τη μπάλα άουτ μετά από λάθος έξοδο του Βούρα.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την ΑΕΚ να εξασφαλίζει την επιστροφή της στην Σούπερ Λιγκ μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας στις μικρές κατηγορίες.

Νίκες για Απόλλωνα και ΑΕΛ


Football League: Η ΑΕΚ ήρθε! (video)
Στην 3η θέση διατηρήθηκε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος έφυγε με τη νίκη (1-0) από την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου και βρίσκεται στο -9 από τον Ηρακλή.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 15' έχοντας δοκάρι με τον Διαμαντόπουλο, ωστόσο o Απόλλωνας προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα χάρη σε τέρμα του Ανγκούλο στο 45’.

Παρά την πίεση του Ολυμπιακού Βόλου για την ισοφάριση, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κράτησε το μηδέν και πήρε τη νίκη, διατηρώντας τις μαθηματικές ελπίδες για την δεύτερη θέση.

Νίκη και για την ΑΕΛ, η οποία κέρδισε με 1-0 την Παναχαϊκή και βρίσκεται στο -10 από τον 2ο Ηρακλή.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου ήταν καλύτερη, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και κατάφερε να προηγηθεί στο 38’ με γκολ του Πίντο.

Η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να αντιδράσει και οι «βυσσινί» είχαν ευκαιρίες για ακόμα ένα γκολ. To 1-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε, με την ΑΕΛ να φτάνει τους 9 βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα.

Η βαθμολογία:


1. ΑΕΚ 25
2. Ηρακλής 19
....................................
3. Απόλλων Σμύρνης 10
4. ΑΕΛ 9
5. Ολυμπιακός Βόλου 4
6. Παναχαϊκή 3





Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες