3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Σούπερ Λιγκ: Έχασε και άλλο έδαφος ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Έχασε και άλλο έδαφος ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/5/2015 20:46
Νέο έδαφος στη μάχη για την πρώτη θέση των πλει-οφ έχασε ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα στην Τούμπα, με τους παίκτες του Γεωργιάδη να είχαν τρία δοκάρια!

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ στα πλει-οφ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα και κινδυνεύει να βρεθεί στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό πριν τις μεταξύ τους μονομαχίες σε Τούμπα και Λεωφόρο για την 3η και 4η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.Η ομάδα του Γεωργιάδη προσπάθησε, είχε κλασικές ευκαιρίες και τρία δοκάρια για να σκοράρει, ωστόσο δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Αστέρα, μένοντας χωρίς νίκη στα πλει-οφ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 5ο λεπτό είχαν το πρώτο τους δοκάρι με σουτ του Μακ. Ο Αστερας δεν κατάφερε να ανησυχήσει τον Ιτάνζ στο πρώτο μέρος και ο ΠΑΟΚ έχασε νέα ευκαιρία στο 26’, με τον Σλοβάκο να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Θεοδωρόπουλο.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» «άγγιξε» το 1-0 και στο 36’ με σουτ του Κάτσε, όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Αστέρα. Αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους, με τους Αρκάδες να μπαίνουν καλύτερα στην επανάληψη και είχαν την πρώτη ευκαιρία με με σουτ του Λούι, το οποίο απόκρουσε ο Ρατς.

Ο Αργεντινός απείλησε ξανά στο 54’ με άστοχο σουτ και η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε στο 65’, με τον Κουλούρη να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου. Πέντε λεπτά μετά ο νεαρός άσος σημάδεψε ξανά το δοκάρι μετά από σέντρα του Μακ, χάνοντας ακόμα μια ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

Στο 79’ ο Περέιρα απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Θεοδωρόπουλος αντέδρασε σωστά, διώχνοντας σε κόρνερ. Ένα λεπτό μετά ο Γεωργιάδης αντικατέστησε τον Νομπόα, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο για την πολύ κακή του εμφάνιση.

Ο Αστέρας έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα στο 83’ λόγω αποβολής του Φερνάντεθ ο οποίος… πρόλαβε να αποβληθεί πέντε λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι. Δύο λεπτά μετά, ο Πόζογλου δεν κατάφερε να ευστοχήσει με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, χάνοντας τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας του.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον ΠΑΟΚ να μένει χωρίς νίκη στα πλει-οφ, όπως και ο Αστέρας, ο οποίος δεν ήταν καλός, αλλά έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας πριν τα δύο κρίσιμα ματς με τον Ατρόμητο.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες