Νίστρουπ: «Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι μέρος της ταυτότητας του Παναθηναϊκού»
Μήνυμα προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού έστειλε ο προπονητής της ομάδας, Τζέικομπ Νίστρουπ, στον απόηχο της κλήρωσης του Κόνφερενς Λιγκ.Οι «πράσινοι» έμαθαν τους έξι αντιπάλους τους στη League Phase, κόντρα στους οποίους θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στα νοκ άουτ της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με τον Δανό τεχνικό να καλεί τους φίλους του «τριφυλλιού» να στηρίξουν την ομάδα, τόσο στις εγχώριες, όσο και στις διεθνείς της υποχρεώσεις.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Promo Code! Μάθετε περισσότερα κάνοντας εγγραφή
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
«Γεια σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού.
Συγχαρητήρια σε όλους για την πρόκριση στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.
Έχουμε ενδιαφέροντες αντιπάλους μπροστά μας, με διαφορετικά αγωνιστικά στυλ και ποδοσφαιρικές κουλτούρες. Όλοι ξέρουμε πως το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι μέρος της ταυτότητάς μας και θέλουμε να μοιραστούμε τις ευρωπαϊκές νύχτες μαζί σας.
Όμως για τώρα, οι παίκτες και το staff, έχουν ένα σκοπό, να κάνουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο εγχώριο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.
Περιμένουμε να δούμε και να αισθανθούμε τη στήριξή σας εναντίον του Λεβαδειακού, το απόγευμα της Δευτέρας».
Πείτε τη γνώμη σας: