Σοκ στον Παναθηναϊκό: Χάνει το ξεκίνημα της σεζόν ο Ναν
Εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες θα παραμείνει ο Κέντρικ Ναν, αφού ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου.Ο γκαρντ από τις ΗΠΑ τραυματίστηκε στη χώρα του, όταν και έκανε ατομικές προπονήσεις προκειμένου να επιστρέψει έτοιμος για την προετοιμασία των «πρασίνων».
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα πρέπει να ξεκινήσει την προετοιμασία χωρίς αυτόν, αφού υποβλήθηκε ήδη σε πετυχημένη αρθροσκόπηση.
Διαθέσιμα δύο (2) δωρεάν* στοιχήματα κάνοντας απλώς 👉εγγραφή και ταυτοποίηση!
*Ισχύουν Όροι & ΠροϋποθέσειςΈτσι, ο Ναν θα απουσιάσει για διάστημα τουλάχιστον δύο μηνών και δεν θα αγωνιστεί στο Super Cup και τις πρώτες αγωνιστικές της Euroleague και της GBL.
Ο Παναθηναϊκός στην ενημέρωσή του αναφέρει:
«Ο Κέντρικ Ναν υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια των ατομικών προπονήσεών του στις ΗΠΑ και άμεσα, την Τετάρτη (19/8) υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση αρθροσκοπικής μερικής μηνισκεκτομής. Ευχόμαστε στον αθλητή μας ταχεία ανάρρωση».
GET WELL SOON, KENDRICK 💚
— Panathinaikos BC (@Paobcgr) August 19, 2026
Ο Κέντρικ Ναν υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια των ατομικών προπονήσεών του στις ΗΠΑ και άμεσα, την Τετάρτη (19/8) υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση αρθροσκοπικής μερικής μηνισκεκτομής.
Ευχόμαστε στον αθλητή μας ταχεία… pic.twitter.com/kV67aM2tfK
Περισσότερες ειδήσεις
19/8/2026 20:27
Ξανθόπουλος: «Να δίνετε το 100% του εαυτού σας»
19/8/2026 18:17
Αρχηγός της Εθνικής Γαλλίας ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά
19/8/2026 17:59
Ατρόμητος: Με τον κόσμο του στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Πείτε τη γνώμη σας: