Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Κλοπ: «Φεύγω από την Ντόρτμουντ»

Κλοπ: «Φεύγω από την Ντόρτμουντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2015 14:59
Την απόφαση να αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ στο φινάλε της σεζόν ανακοίνωσε ο Γιούργκεν Κλοπ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/4).

Μετά από εφτά χρόνια στον πάγκο της Ντόρτμουντ, ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε την απόφαση να αποχωρήσει από τους Βεστφαλούς στο φινάλε της φετινής σεζόν, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του εκπνέει το 2018.

«Η απόφαση μου δεν έχει να κάνει με την κατάσταση του συλλόγου, ούτε με τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Πήραμε από κοινού την απόφαση με τη διοίκηση. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να αφήνεις κάτι τόσο σπουδαίο. Η Μπορούσια χρειάζονταν μια αλλαγή. Κανείς δεν χρειάζεται να είναι ευγνώμων σε μένα. Και οι δύο πλευρές επένδυσαν πολλά σε αυτή τη συνεργασία και πήραν πολλά πίσω. Ήταν μια παραμυθένια πορεία. Όπως πάντα, θα υποστηρίζω πάντα αυτόν τον εξαιρετικό σύλλογο». δήλωσε ο Κλοπ και πρόσθεσε:«Όπως σας είχα πει πολλές φορές, θα ενημέρωνα για την στιγμή που θα ένιωθα ότι δεν είμαι πια ο κατάλληλος προπονητής για αυτή την ομάδα.Διάλεξα αυτή τη στιγμή για να ανακοινώσω την αποχώρηση μου επειδή τα τελευταία χρόνια μερικές αποφάσεις παικτών έγιναν γνωστές την τελευταία στιγμή και δεν μπορούσες να αντιδράσεις... Σαφώς πιστεύω ότι είναι η σωστή απόφαση. Αυτός ο σύλλογος αξίζει έναν προπονητή που είναι 100% κατάλληλος για αυτό το κλαμπ και γι’ αυτό πήρα αυτή την απόφαση», πρόσθεσε ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος αποκάλυψε ότι δεν έχει έρθει ακόμα σε επαφή με άλλο σύλλογο αλλά δεν σκοπεύει να μείνει για καιρό μακριά από τους πάγκους:

«Η απόφαση μου δεν έχει να κάνει ότι είμαι κουρασμένος, όπως διάβασα το πρωί. Δεν αισθάνομαι την ομάδα ως ένα βάρος στους ώμους μου. Δεν έχω έρθει σε επαφή με άλλο σύλλογο αλλά δεν σκοπεύω να μείνω εκτός δράσης για έναν χρόνο να ξεκουραστώ. Η τελευταία μου επιθυμία είναι να οδηγήσω την Ντόρτμουντ στην ψηλότερη δυνατή θέση στο πρωτάθλημα και παράλληλα να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Δεν είχα χρόνο να ενημερώσω την ομάδα ακόμα. Θα τους μιλήσω σε λίγο. Δεν φεύγω πάντως από αυτό τον κόσμο. Έχω κάνει ήδη κράτηση για 3 εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν».

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε δήλωσε: «Είχαμε επαφές με τον Γιούργκεν τις τελευταίες ημέρες και συμφωνήσαμε από κοινού για να λύσουμε τη συνεργασία μας στο τέλος της σεζόν. Ήταν δύσκολο για μας επειδή έχουμε εξαιρετική σχέση μεταξύ μας. Γιούργκεν, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την αιώνια ευγνωμοσύνη της Ντόρτμουντ. Αυτό που μας ανακουφίζει περισσότερο είναι πως θα παραμείνει η φιλία».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες