Κύπελλο Ελλάδας: Αλλάζει έδρα το Ηρακλής - Βόλος
Σε διαφορετικό γήπεδο από το προγραμματισμένο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Βόλο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.Το Καυτανζόγλειο δεν μπορεί ακόμη να φιλοξενήσει αγώνες, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες αντικατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση του Ηρακλή αναζήτησε εναλλακτική λύση, επιθυμώντας παράλληλα να διατηρήσει την έδρα της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.
Οι «κυανόλευκοι» κατέθεσαν αίτημα ώστε το παιχνίδι να διεξαχθεί στο γήπεδο του Μακεδονικού, στην Πολίχνη, με τις απαραίτητες εγκρίσεις να έχουν ήδη δοθεί. Έτσι, εκτός απροόπτου, το συγκεκριμένο γήπεδο θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ με…προσφορά* χωρίς κατάθεση και 1.020 δώρα 🏝️ Μάθε περισσότερα κάνοντας εγγραφή
(*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)Η αναμέτρηση με τον Βόλο αναμένεται να οριστεί από την ΕΠΟ για το διάστημα μεταξύ 17 και 19 Αυγούστου.
Περισσότερες ειδήσεις
20/9/2026 22:41
Νέα ατυχία στον ΠΑΟΚ: Αποχώρησε με φορείο ο Παβλένκα!
20/9/2026 22:28
ΠΑΟΚ: Νέο σοκ με Άλι, φόβοι για νέα εξάρθρωση ώμου! (video)
5/8/2026 15:01
ΑΕΚ μεταγραφές: Επιμένουν για Μπλάθκεθ οι Ισπανοί