ΑΕΚ: Εξαλείφθηκαν οι ελπίδες της για το «μπαμ» με τον Κόστιτς
Σε οριστικό «ναυάγιο» οδηγείται η υπόθεση της μεταγραφής του Φίλιπ Κόστιτς στην ΑΕΚ.Μετά τον Ολλανδό δημοσιογράφο, Ρικ Έλφρινκ, ο οποίος γνωστοποίησε νωρίτερα πως ο Σέρβος μπακ-χαφ είναι κοντά στην Αϊντχόφεν, ήρθε ο διάσημος αθλητικογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να εξαλείψει οριστικά τις όποιες ελπίδες διατηρούσαν οι «κιτρινόμαυροι».
!Αν είσαι οπαδός της ΑΕΚ δώσε βάση 🟡⚫
Το Pamestoixima.gr μέσω του PS Blog φέρνει έναν μοναδικό διαγωνισμό* δίνοντάς σου την ευκαιρία να κερδίσεις* ένα εισιτήριο διαρκείας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2026-27! Για περισσότερα ↪δες εδώ. (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)
Το Pamestoixima.gr μέσω του PS Blog φέρνει έναν μοναδικό διαγωνισμό* δίνοντάς σου την ευκαιρία να κερδίσεις* ένα εισιτήριο διαρκείας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2026-27! Για περισσότερα ↪δες εδώ. (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)
Συγκεκριμένα, ο Ιταλός δημοσιογράφος που ειδικεύεται σε μεταγραφικές υποθέσεις, αποκάλυψε ότι ο Κόστιτς θα περάσει την Τετάρτη (5/8) ιατρικά και εν συνεχεία θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τους πρωταθλητές Ολλανδίας.Κάπως έτσι, η περίπτωση του έμπειρου άσου φεύγει από το πλάνο της Ένωσης.
🚨🔴⚪️ Filip Kostić will undergo medical on Wednesday as new PSV Eindhoven player joining on a contract until June 2028.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 4, 2026
Deal done, as @RikElfrink reports. pic.twitter.com/0KLVY7hCGT
Περισσότερες ειδήσεις
4/8/2026 18:05
ΑΕΚ μεταγραφές: Απόψε στην Αθήνα ο Βιτάλις!
4/8/2026 17:17
«Ενεργοποιεί τη ‘βόμβα’ Σαλάχ η Τραμπζονσπόρ»
4/8/2026 17:10
«Στο στόχαστρο της Μπέτις ο Ουναΐ»
Πείτε τη γνώμη σας: