Ελλάς Σύρου: Ανακοίνωσε Διαμαντή
Την απόκτηση του Απόστολου Διαμαντή ολοκλήρωσε η Ελλάς Σύρου, ενισχύοντας σημαντικά το κέντρο της άμυνάς της ενόψει της νέας σεζόν.Ο 26χρονος στόπερ είχε συνεργαστεί τη σεζόν 2024-25 με τον νέο προπονητή της ομάδας, Θανάση Στάικο, στον Ηρακλή, και πλέον οι δυο τους θα συνυπάρξουν ξανά, αυτή τη φορά στις Κυκλάδες.
Ο Διαμαντής αγωνίστηκε την περασμένη χρονιά σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Χανιά, καταγράφοντας 2 και 12 συμμετοχές αντίστοιχα.
Βάλε χρώμα στο καλοκαίρι σου! 710 μοναδικά Δώρα* Όλα χωρίς κατάθεση με promo code SUMMER710🏝️
(*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από την Κ19 του Πανσερραϊκού, συνέχισε στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Βόλου, ΟΦΗ, Ινσταμπουλσπόρ, Κραϊόβα, Ηρακλή, Αναγέννησης Καρδίτσας και Χανίων.Η Ελλάς Σύρου συνεχίζει τον σχεδιασμό της με στόχο ένα καλύτερο πλασάρισμα από την περσινή σεζόν, όταν εξασφάλισε με άνεση την παραμονή της στη Σούπερ Λιγκ 2.
Photo Credits: https://www.instagram.com/hellassyroufc
Περισσότερες ειδήσεις
4/8/2026 12:06
ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε στρατηγική συνεργασία με ΔΕΚΑ
4/8/2026 10:45
Άρης μεταγραφές: Στη λίστα ο Ιμπραχίμ Σίσε