6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Σούπερ Λιγκ: Ο ΠΑΣ κέρδισε τον Ολυμπιακό και βλέπει πλει-οφ

Σούπερ Λιγκ: Ο ΠΑΣ κέρδισε τον Ολυμπιακό και βλέπει πλει-οφ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/4/2015 21:29
Ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε με 3-1 τον Ολυμπιακό στους Ζωσιμάδες και έκανε σημαντικό βήμα για την είσοδο του στα πλει-οφ, υποχρεώνοντας τους «ερυθρόλευκους» στην 4η ήττα τους στο φετινό πρωτάθλημα. Ίλιτς (32’), Μανιάς (42’) και Ακόστα (74’) τα γκολ των γηπεδούχων, μείωσε στο 69’ ο Μιλιβόγιεβιτς.

Σπουδαία νίκη στην προσπάθεια για τα πλει-οφ πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να κάνει σημαντικό βήμα για την είσοδο στα πλει-οφ.Απόλυτα διαβασμένοι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη του Ολυμπιακού και «χτύπησαν» στις αντεπιθέσεις, έχοντας σκόρερ τους Ίλιτς (32’), Μανιά (42’) και Ακόστα (74’). Μείωσε στο 68’ ο Μιλιβόγεβιτς για τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε μεγάλη ευκαιρία στο 74’ για την ισοφάριση.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν τη νίκη για να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από τον Παναθηναϊκό και είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 7ο λεπτό για να ανοίξουν το σκορ, με τον Ντοσεβί να γυρνάει στον Τσόρι, ωστόσο ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή σε άδεια εστία

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε στις ευκαιρίες στο 11ο λεπτό, με τον Ρομπέρτο να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Τσάβες, έπειτα από φάουλ του Ίλιτς. Στο 22’ ο Τσόρι είχε νέα καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό, όμως ο Βελλίδης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Αργεντινού.

Την ώρα που η βροχή δυνάμωνε στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Έπειτα από λάθος πάσα του Μιλιβογιεβιτς, ο Ακόστα έδωσε στον Ίλιτς και αυτός με διαγώνιο σουτ «έγραψε» το 1-0 στο 32ο λεπτό.

Πέντε λεπτά μετά ο Ολυμπιακός είχε καλή στιγμή για να απαντήσει με σουτ του Φορτούνη από πλεονεκτική θέση και στο 42’ ο ΠΑΣ κατάφερε να σημειώσει δεύτερο γκολ. Ο Ίλιτς έστρωσε στον Μανιά και εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρομπέρτο από πλάγια θέση.

Στην επανάληψη, ο Περέιρα έριξε τον Μπενίτες αντί του Φορτούνη και ο Παραγουανός επιθετικός είχε τις δύο πρώτες καλές στιγμές με σουτ στο 61’ και στο 62’, που όμως δεν ανησύχησαν τον Βελλίδη. Ο Πορτογάλος τεχνικός ολοκλήρωσε τις αλλαγές τους στο 65’ με την είσοδο των Φουστέρ και Κασάμι αντί των Εντιγκά και Τσόρι και ο Ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει στο 69’.

Ο Μιλιβόγιεβιτς επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να ακουμπάει στο πόδι του Χαρίση και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-1. Ένα λεπτό μετά το γκολ, ο ΠΑΣ είχε καλή στιγμή με σουτ του Τσάβες που μπλόκαρε ο Ρομπέρτο, ενώ στο 74’ οι «ερυθρόλευκοι» άγγιξαν την ισοφάριση, με τους Στρούνα και Μιχαήλ να διώχνουν πριν τη γραμμή τις προσπάθειες των Κασάμι και Μπενίτες αντίστοιχα.

Αντί να γίνει το 2-2, ο ΠΑΣ έκανε το 3-1 δευτερόλεπτα μετά τη μεγάλη φάση του Ολυμπιακού. Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην κόντρα και ο Ακόστα νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ρομπέρτο, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν καλή στιγμή στο 80’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιλιβόγιεβιτς, ενώ στο 89’ ο Ακόστα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά, με τον ΠΑΣ να παίρνει τη μεγάλη νίκη και τον Ολυμπιακό να γυρνάει χωρίς βαθμό από τα Γιάννενα.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες