ΑΕΚ: Ο Μάρκο Νίκολιτς ο κορυφαίος προπονητής του περσινού πρωταθλήματος!
Ο Μάρκο Νίκολιτς αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της περσινής Stoiximan Super League, εξαργυρώνοντας την εξαιρετική σεζόν που οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του ο Μηνάς Λυσάνδρου, καθώς ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται στην Ολλανδία με την αποστολή της Ένωσης για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Στο μήνυμά του, ο Νίκολιτς αφιέρωσε τη διάκριση στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τη διοίκηση και τον κόσμο της ΑΕΚ, τονίζοντας πως τέτοιες επιτυχίες είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς.Παράλληλα, έστειλε το σύνθημα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, εκφράζοντας την επιθυμία του να συνεχίσει η ομάδα στον ίδιο δρόμο.«Θεωρώ υποχρέωσή μας να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε κάτι ανάλογο και την επόμενη σεζόν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ΑΕΚ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
Λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι μαζί σας εκεί στην Αθήνα. Όμως πρέπει να πω απ’ την άλλη πλευρά, πως είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ με τους ανθρώπους μου, με την ομάδα και το επιτελείο μου, στο γήπεδο, κάνοντας αυτό που αγαπάμε περισσότερο: να προπονούμαστε και να παίζουμε ποδόσφαιρο.
Όπως όλοι γνωρίζετε πολύ καλά, στα ομαδικά αθλήματα κάθε ατομική διάκριση ανήκει στην ομάδα και όχι στο άτομο. Γι’ αυτό θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο και να ευχαριστήσω όλους όσοι δούλεψαν μαζί μας την περασμένη σεζόν.
Πρώτα απ’ όλα, έχω στο μυαλό μου φυσικά τους ποδοσφαιριστές μας, γιατί εκείνοι αξίζουν τα εύσημα για τέτοιου είδους διακρίσεις. Επίσης, όλα τα μέλη του staff, που έκαναν καταπληκτική δουλειά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με επαγγελματισμό στην ομάδα, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τα αποτελέσματα που μας οδήγησαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Και φυσικά, όλους τους ανθρώπους μέσα στον σύλλογο, από τον ιδιοκτήτη, τον Μάριο, τον Χαβιέ και όλους όσοι ήταν στο πλευρό μας, τον Μηνά, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.Στο τέλος, φυσικά, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν μπορώ να παραλείψω να αναφέρω: οι φίλαθλοί της ΑΕΚ, που μας ακολουθούσαν παντού σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Και τέλος τέλος, φυσικά, η οικογένειά μου, γιατί όταν επιστρέφω στο σπίτι, πάντα επιστρέφω σε εκείνους και ξεκινώ από εκείνους.
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν το μερίδιό τους από αυτή τη διάκριση. Τους ευχαριστώ όλους και θεωρώ υποχρέωσή μας, να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε κάτι ανάλογο και την επόμενη σεζόν.
Σας ευχαριστώ όλους. Απολαύστε τη βραδιά και ελπίζω να σας δω σύντομα»
Περισσότερες ειδήσεις
16/7/2026 22:20
Άρης: Το πλήρες πρόγραμμα στη Stoiximan Super League 2026/27
16/7/2026 22:14
ΑΕΚ: Το πλήρες πρόγραμμά της στη Stoiximan Super League 2026-27
Πείτε τη γνώμη σας: